Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Γ. Παυλίδης: «Οι επιτροπές του κ. Γιαννακίδη, η διαρκής παραπομπή των προβλημάτων στις καλένδες»

Γ. Παυλίδης: «Οι επιτροπές του κ. Γιαννακίδη, η διαρκής παραπομπή των προβλημάτων στις καλένδες»

0

Τώραπου η κοινωνία μας βρίσκεται σεαναβρασμό, οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν ακραίες δυσκολίες και  υποφέρουν, όσοι διοικούντην αιρετήΠεριφέρεια στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, βρίσκονται εκτός τόπουκαιχρόνου. Οι ρυθμοί δουλειάς και ευαισθησίας είναι προκλητικά αργοί..Μέχρι τώραοι δεσμεύσεις και το ενδιαφέρον του κ. Γιαννακίδη και των γύρω απ’ αυτόν  για τα καυτά προβλήματατης περιφέρειαςπαραπέμπονται σταθερά στις καλένδες των συσκέψεων, της διαβούλευσης καιτωνπάσης φύσεως επιτροπών. Ήδη παρουσιάζουν «πρόοδο» και η υποχρέωσή τουςπεραιώνεται με τη σύσταση των επιτροπών συγκάλυψης, χωρίς καν αυτές νασυνέρχονται.
Προκαλέσαμεως αντιπολίτευση την συζήτησηγια την τοπική-περιφερειακή αντιμετώπιση της κρίσης στην κοινωνία μας,στηνοικογένεια, στον δοκιμαζόμενο διπλανό μας. Για να μην φανούμεαντιδραστικοίσυναινέσαμε στην σύσταση επιτροπής-πρόταση του κ. Γιαννακίδη- για τηνκωδικοποίηση των προταθέντων μέτρων στην συζήτηση. Θέσαμε, όμως, ως όρονακωδικοποιηθούν οι προτάσεις μας σε τρείς (3) μέρες ώστε να αρχίσει ηεφαρμογήτους και έτσι συμμετείχαμε στην επιτροπή με ένα μέλος. Μέχρι τώρα, μετάπερίπουένα 15νθήμερο, η επιτροπή δεν συνήλθε, γιατί-προφανώς- δεν τους αγγίζουν τα οξύτατα προβλήματα των πολιτών. Επειδή δεν θέλουμε να συνεργήσουμε σ’ αυτή τηναπάθεια και ασυνέπειά τους, παραιτήθηκε-αποσύρθηκε το μέλος μας από τηνεπιτροπή, ο κ. Θ.Μαρκόπουλος.
Εκφράζουμετην λύπη μας, γιατί  τέτοιουςρυθμούς, με καθυστερημένεςαντιδράσεις, με στάση αναισθησίας, με τέτοιες λογικές ,η περιφέρειαδιαρκώςοπισθοδρομεί.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην ΠεριφέρειαΑΜΘ, πρώηννομάρχης Ξάνθης κ. Γ. Παυλίδης σχολίασε σχετικά:
 «Επιβεβαιώνουνδιαρκώς ότι δεν μπορούν.Προσπαθούν να συγκαλύψουν την ανυπαρξία τους, την αδράνεια ,τηνανεπάρκεια τουςκαι το ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων με συσκέψεις, με επιτροπέςκαι  με δελτία τύπουεικονικής πραγματικότητας.Τούς ενδιαφέρει το περιτύλιγμα που θα φανεί προς τα έξω, τους νοιάζειπως θαξεγελάσουν τους πολίτες ότι τάχα κάτι κάνουν. Δυστυχώς ένας πολύτιμοςχρόνοςπέρασε, χάθηκε κυριολεκτικά. Το βλέπουμε γύρω μας παντού. Η απόλυτηανυπαρξίασε έργα, σε αποτελέσματα, σε ουσία. Αντίθετα χάνουμε συνεχώς, ο κατήφορος κυριαρχεί παντού,και κάποιοι,αντί της οφειλόμενης προσπάθειας και προσφοράς, απλώς παρατηρούν ωςβολεμένοιθεατές. Επιτέλους, κάντε αυτά που οφείλετε.».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…