Φρίκη στη Μάνδρα

0

Την απόλυτη φρίκη συνάντησε18χρονη, η οποία τις πρωινές ώρες της Πέμπτης κατέφυγε στο αστυνομικότμήμα τηςΞάνθης, προκειμένου να δηλώσει το βιασμό της από 29χρονο, ο οποίος τηναπήγαγεκαι τη μετέφερε στο σπίτι του, όπου με τη χρήση απειλής τη βίαζεεπανειλημμένα,σύμφωνα με όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα. Κορυφή του αποτροπιασμού ησυνέργια απόμέρους της μητέρας και των τριών αδερφών του 29χρονου, οι οποίοι δεντονεμπόδισαν να προβεί ξανά και ξανά στις αρρωστημένες πράξεις του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τηςαστυνομίας, την Πέμπτη το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς τουΑστυνομικούΤμήματος Περιφέρειας Ξάνθης, ένας 29χρονος ημεδαπός ο οποίος αφούαπήγαγεακούσια 18χρονη ημεδαπή, την οδήγησε στην οικία του στον οικισμό ΜάνδραΞάνθης,όπου την κατακράτησε παράνομα επί 3ήμερο και με απειλή βίας ήρθεεπανειλημμένασε εξώγαμη συνουσία μαζί της. Επιπλέον συλληφθέντες συνεργοί του δράστηστοαδίκημα της παράνομης κατακράτησης ήταν η μητέρα και τα τρία αδέλφιατου.
Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σεβάρος τους δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας που διενεργείτηνπροανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Όπως συνηθίζεται σε αυτές τιςπεριπτώσεις, διατάχθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για ναπιστοποιηθεί ο βιασμός.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…