Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Πρωτοβουλία του δήμου Βιστωνίδος για προμήθεια οχημάτων – εξοπλισμού

Πρωτοβουλία του δήμου Βιστωνίδος για προμήθεια οχημάτων – εξοπλισμού

0

Σε σημαντικές προμήθειες προχώρησε ο Δήμος Βιστωνίδος το τελευταίο διάστημα, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των παιδιών που είναι στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Βιστωνίδος με πόρους από το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ προμηθεύθηκε ένα πολυμηχάνημα με το οποίο παρέχει υψηλές υπηρεσίες καθαριότητας, αποψίλωσης και πολιτικής προστασίας στους δημότες του. Στο συγκεκριμένο όχημα προσαρμόζονται διάφορα εξαρτήματα τα οποία ο Δήμος έχει εφοδιαστεί και θα συνεχίσει να εφοδιάζεται (π.χ. λεπίδα αποχιονισμού, πυροσβεστική αντλία, χλοοκοπτικό, κλαδευτήρι, κ.τ.λ.)
Επίσης με πόρους από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, ο Δήμος Βιστωνίδος, προμηθεύθηκε 40 περίπου μεγάλους κάδους για ογκώδη απορρίμματα, που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, προκειμένου να μην αποθέτονται ανεξέλεγκτα σε διάφορους χώρους και μολύνεται το περιβάλλον. Ήδη ο Δήμος έχει ενημερώσει τους κατοίκους για την τοποθέτηση των κάδων αυτών και λειτουργεί με επιτυχία το σύστημα της αποκομιδής, καθώς έχει αγοραστεί και το ειδικό όχημα μεταφοράς αυτών των κάδων. Για πληροφορίες σχετικά με τα σημεία που βρίσκονται οι κάδοι αυτοί, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου στο τηλέφωνο 2541 3 52500.
Τέλος, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, έχουν εξοπλιστεί με ειδικό λεωφορείο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για την μεταφορά νηπίων, προκειμένου να είναι εξασφαλισμένη η ασφάλεια των πολύτιμων ζωών των παιδιών και οι γονείς να αισθάνονται σίγουροι για αυτήν

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στα 18 δεν είναι πολύ νωρίς»

Στον χώρο της ΕΠΑ.&#…