Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Έγιναν το Σάββατο τα εγκαίνια του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ των αδελφών Καδόγλου.

Έγιναν το Σάββατο τα εγκαίνια του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ των αδελφών Καδόγλου.

0

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Ιδιωτικού ΚΤΕΟ στην Ξάνθη των αδελφών Καδόγλου, το Σάββατο στις 13 Σεπτεμβρίου του 2008 και ώρα 20.30.
Χοροστάτησε ο Πανοσολογιώτατος κ.κ. Παντελεήμων ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας κ. Φίλιππος Τσαλίδης, η κυρία Χρύσα Δημούδη ως εκπρόσωπος του προέδρου της Διευρυμένης, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Φωτιάδης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης και ο αντιπρόεδρος της ΣΕΚΑΠ κ. Γιάννης Ράπτης, ως φίλος. Παρόντες επίσης πολλοί φίλοι, συμπολίτες και συνεργάτες της επιχείρησης, μιας και η οικογένεια, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του αυτοκινήτου επί σειρά ετών. Ο Πανοσολογιώτατος μετά το πέρας της δοξολογίας, ευχήθηκε υγεία και καλές δουλειές.
Ο κ. Αθανασιάδης Αθανάσιος, Τεχνικός διευθυντής του Ι. ΚΤΕΟ ευχαρίστησε με την σειρά του, εκ μέρους της διεύθυνσης, τους πολλούς καλεσμένους. Αναφερόμενος στην δύσκολη επιχειρηματικά εποχή, είπε ότι η οικογένεια Καδόγλου τόλμησε να δημιουργήσει μία επιχείρηση, η οποία απασχολεί αυτή την περίοδο 10 άτομα.
Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία της. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ALFA τράπεζα που στήριξε και πίστεψε σε αυτή την προσπάθεια των αδελφών Καδόγλου. Δεσμεύθηκε δε, ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας, θα είναι οι καλλίτερες ανθρωπίνως δυνατόν. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες συνίστανται στον έλεγχο της ασφάλειας του οχήματος και όση ώρα διαρκεί η επιθεώρηση οι επισκέπτες να βρίσκονται σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Είπε χαρακτηριστικά. «Θα είναι μία συνεχής προσπάθεια από την διεύθυνση και το προσωπικό, ούτως ώστε όταν ο επισκέπτης φεύγει από τον χώρο μας, να αισθάνεται και να είναι ασφαλής».

Προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια δίνει ο Τεχνικός διευθυντής Αθανάσιος Αθανασιάδης με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, το εκπαιδευμένο προσωπικό αλλά και την αγάπη στους τέσσερις τροχούς.

Αναφερόμενος στην δράση του Ι. ΚΤΕΟ σε σχέση με τον πολίτη ανέφερε ότι το ωράριο θα τηρείται από τις 8 το πρωί έως της 18.00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σάββατο από τις 8 έως τις 16.00. Ο χρόνος ελέγχου είναι περίπου 25΄ και η επίσκεψη πραγματοποιείτε κατόπιν ραντεβού. Επίσης οι συμπολίτες μας, είπε, έχουν την δυνατότητα να έρχονται και χωρίς ραντεβού, με την μόνη διαφορά, ότι δίνεται προτεραιότητα στα ραντεβού.
Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών το Ι. ΚΤΕΟ διαθέτει δύο γραμμές όπου έχουν την δυνατότητα να ελέγχονται δύο οχήματα ταυτόχρονα. Σχετικά με το κόστος είναι περίπου 1,5 ευρώ φθηνότερο από το Κρατικό ΚΤΕΟ. Όσο δε με τους «αργοπορημένους», ανέφερε τους κινδύνους της ασφάλειας και του προστίμου, σε τυχόν γενόμενο έλεγχο από τα αστυνομικά όργανα.
Συνεχίζοντας ο κ. Αθανασιάδης είπε: «Όπως βλέπεται οι εγκαταστάσεις μας είναι σύγχρονες, το προσωπικό είναι επιλεγμένο και εκπαιδευμένο με συγκεκριμένο τρόπο και λειτουργούμαι με ΙSO, το οποίο ελέγχεται συνεχώς. Εγγυόμαστε την ασφάλεια των οδηγών. Συνεχίζοντας ανέφερε: «Συνήθως κινούμαστε οι ιδιοκτήτες μεταφέροντας τα προσφιλή μας πρόσωπα. Η ασφάλεια παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο, το γνωρίζουμε για αυτό η προσπάθειά μας είναι να την εξασφαλίζουμε».
Ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές δουλειές.
Ο εκπρόσωπος του δημάρχου, αντιδήμαρχος Φωτιάδης Νικόλαος, αφού συνεχάρη τους επιχειρηματίες για αυτή τους την προσπάθεια καυτηρίασε την έλλειψη του κράτους και την ανικανότητά του να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή, αναθέτοντας στην ιδιωτικοί πρωτοβουλία τον έλεγχο των οχημάτων.
Ο κ. Ράπτης ως εκπρόσωπος της ΣΕΚΑΠ αλλά και σαν φίλος της οικογένειας, Ευχήθηκε στα αδέλφια Καδόγλου καλή επιτυχία , υγεία και αγάπη μεταξύ τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έφυγε ένας πολύ ζεστός Οκτώβρης

Σύμφωνα με τα στα …