Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Συγκίνηση, ευχές και υποσχέσεις στη Βιστονίδα

Συγκίνηση, ευχές και υποσχέσεις στη Βιστονίδα

0

Με το καθιερωμένο τυπικό έγινε η παράδοση – παραλαβή στον δήμο Βιστονίδας προχθές παρουσία των αρχών της περιοχής.

Βασίλης Τσολακίδης ο απερχόμενος και παραδούς, Νίκος Ζλάτκος ο παραλαβών τα ηνία του δήμου για τα επόμενα 4 χρόνια.

Μετά την καθιερωμένη θρησκευτική τελετή υπό τον Μητροπολίτη και αρκετούς ιερείς και την παρουσία του υφυπουργού Αλ.Κοντού, του βουλευτή Φιλ.Τσαλίδη, του νομάρχη Γ.Παυλίδη, των δημάρχων Ξάνθης, Αβδήρων, Μύκης, Σταυρούπολης, Τοπείρου και Σελέρου, των νέων και παλαιών δημοτικών συμβούλων, Τοπικών Συμβούλων και βέβαια πολιτών του δήμου, ξεκίνησε η σχετική διαδικασία.

Πρώτος ο Μητροπολίτης έκανε αναφορά στην έννοια της εξουσίας και το νόημα αυτής που δεν είναι άλλο από εντολή για να υπηρετηθεί ο λαός. Συνεχάρη τον νέο δήμαρχο για την εκλογή του, ενώ τόνισε την καλή συνεργασία με τον απερχόμενο δήμαρχο.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Νίκος Ζλάτκος ο οποίος ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε με την παρουσία όλων στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, περιόδου για την ανάπτυξη και ευημερία των κατοίκων του δήμου.

Τόνισε ότι οι προκλήσεις είναι πολλές, επεσήμανε ότι θα τηρηθούν οι υποσχέσεις, ότι δεν θα υπάρξουν διακρίσεις και ότι στο κέντρο του ενδιαφέροντος θα είναι πάντα ο άνθρωπος, ενώ θα επιδιώξει την άμεση επικοινωνία, τόνισε, με την τοπική κοινωνία για να παλέψουν μαζί της για ένα καλύτερο μέλλον για όλους και τα παιδιά τους.

Συνεχάρη τέλος τους συνεργάτες του, την οικογένειά του που τον βοήθησε, ενώ απηύθυνε και ευχές για την Νέα Χρονιά.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο υφυπουργός Αλ.Κοντός, ο Φιλ.Τσαλίδης, ο Νομάρχης και βέβαια ο απερχόμενος δήμαρχος που δήλωσε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, ότι δεν άφησαν να χαθούν ευκαιρίες, ότι δούλεψαν νύχτα-μέρα στο δήμο, ενώ έκλεισε με την υπόσχεση ότι θα σταθεί δίπλα στον νέο δήμαρχο τον οποίο και θα στηρίξει.

«Ε»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ελλάδα απεργεί και στέλνει το μήνυμα

Ενημέρωση στους ^…