Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

0

Επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια του νομού. Τον Φεβρουάριο η έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης . Το Δ’ Σώμα Στρατού και συγκεκριμένα μονάδες και φυλάκια του νομού Ξάνθης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Λαμπρόπουλος συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Στρατηγό Διοικητή του Δ’ Σώματος.

Ο κ Λαμπρόπουλος, από την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Βρισκόμαστε επί δύο ημέρες στην ακριτική μας Θράκη. Μαζί μου είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βεβαίως μας συνοδεύουν Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές μας. Επισκεφθήκαμε την Ροδόπη, τον Έβρο και την Ξάνθη και είχαμε την ευκαιρία να σφίξουμε το χέρι στους φρουρούς μας, στους φρουρούς της ελευθερίας μας, τους έθνους μας, της πατρίδας μας. Είμαστε κοντά τους. Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές και να συνεχίζουμε με την ίδια επιτυχία το έργο τους…».

Για το Κέντρο νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης

Σε ερώτησή μας για το Κέντρο νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης, ο Υφυπουργός τόνισε πως αυτό πλέον αποτελεί πλέον γεγονός για τον νομό μας.

Μάλιστα από τον Φεβρουάριο ξεκινάει η λειτουργία του στην περιοχή.

Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στον ορεινό Δήμο του νομού ήταν ένα θέμα που απασχόλησε αρκετό καιρό την τοπική κοινωνία ενώ με την παρουσία του από εδώ και στο εξής αναμένεται να προσφέρει τα οφέλη του στον τόπο.

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κλείνει ο ΟΣΕ το Σιδηροδρομικό Σταθμό Σταυρούπολης

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του ΟΣΕ από την 1η Σεπτεμβρίου, με την έναρξη των …