Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Περίπου 700 άτομα συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των ΘΛΕ

Περίπου 700 άτομα συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των ΘΛΕ

0

Έπονται οι προτάσεις πολιτιστικών συλλόγων, ξενοδόχων και φορέων με σκοπό τη διατύπωση τελικών συμπερασμάτων


«Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποια σχέδια αποβλέποντας στην διαφοροποίηση του καρναβαλιού λαμβάνοντας υπόψιν κατόπιν αξιολόγησης τις προτάσεις από φορείς και συλλόγους», τονίζει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού


Έκλεισε η πλατφόρμα για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά είχε σημειωθεί από την Δημοτική Αρχή: «Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και οι δικές σας προτάσεις θα αποτελέσουν την βάση της ανοιχτής διαβούλευσης για την επόμενη μέρα του θεσμού».

Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Ξάνθης, Στράτος Κοντός είχε τονίσει:

«Προκειμένου να επιτευχθεί η περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, κρίνεται απαραίτητη η υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδίου με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την ενίσχυση της οικονομικής ωφέλειας για την περιοχή, και επειδή ο καλύτερος κριτής είμαστε εμείς οι ίδιοι, σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας συμπληρώνοντας την φόρμα αξιολόγησης των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών η οποία θα είναι διαθέσιμη για τις επόμενες δέκα ημέρες. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και οι δικές σας προτάσεις θα αποτελέσουν την βάση της ανοιχτής διαβούλευσης για την επόμενη μέρα του θεσμού».

Επιπροσθέτως, είχε υπογραμμίσει πως αποτελεί στόχο ένα ισχυρό και βιώσιμο μέλλον για το θεσμό λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων κάτι βέβαια που μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί βέβαια να ακουστεί η άποψη και η φωνή όλων των πολιτών.


«Έχουν απαντήσει το ερωτηματολόγιο περίπου 700 άτομα. Σίγουρα του χρόνου θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποια σχέδια αποβλέποντας στην διαφοροποίηση του καρναβαλιού»
Μιχάλης Τσέπελης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Επαφές με πολιτιστικούς συλλόγους ξενοδόχους και εμπλεκόμενους φορείς με επίκεντρο το ξανθιώτικο καρναβάλι

Σχετικά με τα παραπάνω ο αντιδήμαρχος Ξάνθης, Μιχάλης Τσέπελης, δηλώνει στο «Ε»:

«Έχουν απαντήσει το ερωτηματολόγιο περίπου 700 άτομα. Σε αυτή την φάση, εμείς ξεκινήσαμε τη διαδικασία, ώστε να το εξετάσουμε προσεκτικά και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Βέβαια, μετέπειτα θα δούμε και πώς θα κινηθούμε από εδώ και στο εξής. Έχουμε ζητήσει από επαγγελματικούς φορείς της περιοχής και από τους ξενοδόχους μία αποτίμηση των ΘΛΕ από τη μεριά τους και επιπλέον τους είπαμε να μας γνωστοποιήσουν τις προτάσεις τους. Μάλιστα το ίδιο ζητήσαμε και από πολιτιστικούς και λαογραφικούς συλλόγους, ώστε να κάνουμε και εμείς μια συνολική αποτίμηση για να βγάλουμε ένα καλύτερο συμπέρασμα».

Ο αντιδήμαρχος επισημαίνει πως υπάρχουν ιδέες για του χρόνου απλά φέτος λόγω του χρονικού περιθωρίου δεν υπήρχε η δυνατότητα να υλοποιηθούν.

«Σίγουρα του χρόνου θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποια σχέδια αποβλέποντας στην διαφοροποίηση του καρναβαλιού λαμβάνοντας υπόψιν κατόπιν αξιολόγησης τις προτάσεις από φορείς και συλλόγους. Θα συζητήσουμε τι είναι εφικτό να γίνει και τι όχι και έτσι θα συνεχίσουμε», όπως τονίζει καταληκτικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και η Ριζοσπαστική Κίνηση Εργαζομένων θα τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά

Μαζί με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης καλούν σε συγκέντρωση …