Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Μπουρχάν Μπαράν επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ξάνθης

Ο Μπουρχάν Μπαράν επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ξάνθης

0

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον βουλευτή Ξάνθης για την επίσκεψή του ενώ ο κ. Μπαράν δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγός στο έργο της Δημοτικής Αρχής


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού, πραγματοποίησε την Τρίτη ο βουλευτής Ξάνθης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  Μπουρχάν Μπαράν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Μπαράν συνεχάρη τον κ. Κοντό για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία. Ακολούθως ο κ. Κοντός ενημέρωσε τον κ. Μπαράν για την πορεία μελετών και έργων στον Δήμο Ξάνθης. Τόνισε, ότι η Δημοτική Αρχή προχωρά για την προετοιμασία αναπτυξιακών έργων υποδομής, ενώ παράλληλα προωθεί και τις κοινωνικές υποδομές και τη λειτουργία δομών στήριξης.

Συζητήθηκε επίσης το κοινό όραμα τους για μια σύγχρονη, τουριστικά ελκυστική και ανταγωνιστική Ξάνθη που προάγει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς προσφέροντας ίσες ευκαιρίες και υψηλό βιοτικό επίπεδο για όλους τους κατοίκους της.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Βουλευτή Ξάνθης για την επίσκεψή του ενώ ο κ. Μπαράν δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγός στο έργο της Δημοτικής Αρχής με στόχο την άρρηκτη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την κεντρική εξουσία εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…