Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δέματα με τρόφιμα μοίρασε για άλλη μία χρονιά το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης

Δέματα με τρόφιμα μοίρασε για άλλη μία χρονιά το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης

0

Αποδέκτες ήταν άτομα τα οποία ο ΕΕΣ στηρίζει συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης στις  20,21, 22 Δεκεμβρίου 2023 μοίρασε δέματα με τρόφιμα σε καταγεγραμμένους συμπολίτες μας των οποίων οι ανάγκες έχουν διαπιστωθεί από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κι από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού μας, μονογονεϊκές και πολυμελείς οικογένειες, άπορους, άστεγους και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, τα οποία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Ειδικότερα, οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν για τη διανομή της βοήθειας από το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης και προσήλθαν στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά τις συμφωνημένες ώρες, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ στις περιπτώσεις που αδυνατούσαν να προσέλθουν οι ίδιοι, τα δέματα μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους από εθελοντές.

Συμπληρωματικά, εκπρόσωποι και μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης ευχαριστούν την Κεντρική Διοίκηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Dr. Αντώνη Αυγερινό για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας(τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές, γάλατα, είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής κ.α.) ενισχύοντας ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.

Επίσης, ευχαριστούν τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης όσον αφορά την συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή των δεμάτων με τρόφιμα, καθώς και τα πολυκαταστήματα, ΑΒ Βασιλόπουλος, Σύλλογος διαβητικών Ξάνθης «Ο ΑΡΕΤΑΙΟΣ» για την αρωγή τους στη συλλογή τροφίμων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Δήμος Ξάνθης τιμά την Μητέρα

Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Ξάνθης και Σταυρούπολης Μ…