Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αλεξανδρούπολη: Τρία κοριτσάκια με τα χρήματα από τα κάλαντα αγόρασαν τροφές για τα αδέσποτα

Αλεξανδρούπολη: Τρία κοριτσάκια με τα χρήματα από τα κάλαντα αγόρασαν τροφές για τα αδέσποτα

0

Χριστούγεννα σημαίνει δίνω αγάπη. Και τα τρία κοριτσάκια εκτός από αγάπη στα ζώα, έδωσαν και σε εμάς μαθήματα αγάπης


Χριστούγεννα είναι η ομορφότερη γιορτή του κόσμου, μια γιορτή αφιερωμένη στην αγάπη. Τα περισσότερα παιδιά την προηγούμενη μέρα, στις 24, ετοιμάζονται από πολύ νωρίς το πρωί και βγαίνουν για τα κάλαντα. Γεμάτες οι πόλεις και τα χωριά από παιδάκια που λένε τα κάλαντα.

Στην Αλεξανδρούπολη τρία μικρά κορίτσια, αφού πήγαν σε σπίτια και μαγαζιά με τα τρίγωνά τους για να πουν και αυτά τα κάλαντα, στη συνέχεια έκαναν μια διαφορετική στάση. Η στάση αυτή ήταν σε ένα pet shop. Μπήκαν μέσα, είπαν και εκεί τα κάλαντα, και με όσα χρήματα είχαν μαζέψει θέλησαν να κάνουν ένα δώρο στα αδέσποτα της πόλης. Το είχαν προγραμματίσει από την αρχή της μέρας. Έτσι αγόρασαν κροκέτες. Σακούλα βαριά για τα χεράκια τους. Όμως αυτό δεν τις πτόησε. Πήραν τη σακούλα και ξεκίνησαν. Και πήγαν εκεί που κάθονται τα αδεσποτάκια και άρχισαν να τα ταΐζουν. Περπάτησαν αρκετά για να βρουν τα ζωάκια. Αλλά αυτό τους έδωσε τεράστα χαρά και ικανοποίηση.



 

Και αφού άδειασε από τη σακούλα και η τελευταία κροκέτα, οι τρεις τους κάθισαν σε ένα πεζούλι για να απολαύσουν και εκείνες τα ζαχαρωτά που είχαν μαζέψει. Τι συζήτησαν; Για το πόσο όμορφη ήταν η μέρα τους. Χριστούγεννα σημαίνει δίνω αγάπη. Και τα τρία κοριτσάκια εκτός από αγάπη στα ζώα, έδωσαν και σε εμάς μαθήματα αγάπης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

«Η αγωνιστική στάση όλων μας θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία των πρωτοπόρων του …