Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών Ξάνθης «Ο ΑΡΕΤΑΙΟΣ»

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών Ξάνθης «Ο ΑΡΕΤΑΙΟΣ»

0

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12:00 επί της Οδού Γεωργίου Σταύρου 20 & Κονίτσης


«Είναι πολύ ενθαρρυντικό να γίνονται εγγραφές ακόμη και γονιών παιδιών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη» σημειώνει η Πρόεδρος κα Ελένη Σταθούλη


Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση-εγκαίνια του Συλλόγου Διαβητικών Ξάνθης «Ο ΑΡΕΤΑΙΟΣ» στις 12:00 επί της Οδού Γεωργίου Σταύρου 20 & Κονίτσης (Πεζόδρομος Εθνικής Τράπεζας).

Η Πρόεδρος, Ελένη Σταθούλη, αποτυπώνει στο «Ε» το κλίμα της εκδήλωσης, όπως επίσης και τις πρώτες εντυπώσεις των παρευρισκόμενων. Ευτυχώς, ο καιρός στάθηκε αρωγός, μιας και η ηλιόλουστη μέρα σε αντίθεση με τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου, επέτρεψε σε πλήθος κόσμου διαβητικών και μη να επισκεφθούν τον χώρο και να γνωρίσουν τον νεοσύστατο Σύλλογο.

«Το ενδιαφέρον είναι πως όχι μόνο ‘’αγκαλιάστηκε’’ η πρωτοβουλία μας αυτή από τον κόσμο, αλλά μας τίμησαν επιπλέον και νέοι άνθρωποι οι οποίοι ήρθαν με σκοπό να μάθουν για εμάς και φυσικά στη συνέχεια να εγγραφούν. Έμειναν όλοι κατενθουσιασμένοι, χαρούμενοι με λίγα λόγια, αφού δημιουργήθηκε στην Ξάνθη ένας Σύλλογος Διαβητικών. Αναντίρρητα, είναι πολύ ενθαρρυντικό να γίνονται εγγραφές ακόμη και γονιών παιδιών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Τέλος, μίλησε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, Χρήστος Δαραμήλας για τον Σύλλογο και τη σημασία του», όπως σημειώνει στο «Ε» η κα Σταθούλη.


Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όχι λιγότερο από 14 ευρώ το αρνί στο τσιγκέλι του κρεοπωλείου

«Τσιμπημένο» κατά ένα ευρώ τουλάχιστον από πέρυσι – Τρίβουν τα χέρια τους φέτος οι π…