Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρωταθλητής ο Χουρκάτζ στη Σαγκάη απέναντι στον Ρούμπλεφ

Πρωταθλητής ο Χουρκάτζ στη Σαγκάη απέναντι στον Ρούμπλεφ

0

Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ πέτυχε την ανατροπή στο tie break του 3ου σετ, νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο στο Masters της Σαγκάης

Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ είναι ο νέος πρωταθλητής στο Masters της Σαγκάης, με τον Πολωνό να νικά με ανατροπή τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-6, 6-3, 7-6(8) έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό, που παρακολούθησε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Χουρκάτζ που έσωσε championship poit, κατέκτησε τον 2ο τίτλο Masters στην καριέρα του και παράλληλα έφθασε στους επτά τίτλους στο tour, έχοντας βγει νικητής στους επτά από τους οκτώ τελικούς που έχει παίξει.

Ο Ρούμπλεφ κυριάρχησε στο 1ο σετ, προηγήθηκε 4-2 και το κατέκτησε με 6-3. Με break στο 2ο game του 2ου σετ, ο Χουρκάτζ προηγήθηκε 3-0 και χωρίς να κινδυνεύσει το σερβίς του, το κατέκτησε με 6-3, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 3ο σετ, χωρίς να υπάρξει break ο Χουρκάτζ προηγήθηκε 5-4, βρήκε championship point στο 10ο game, όμως ο Ρούμπλεφ ισοφάρισε σε 5-5 και όλα κρίθηκαν στο tie break.

Εκεί ο Ρούμπλεφ προηγήθηκε με 5-2, είχε το δικό του championship point στο 6-5, όμως ο Χουρκάτζ έχοντας το σερβίς προσπέρασε με 7-6 και κατακτώντας τη διαδικασία με 10-8, πήρε το σετ και μαζί κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Χουρκάτζ με τη νίκη του θα ανέβει έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα ανέβει στο Νο.11, ενώ στην ίδια θέση θα βρεθεί και στο Race, αποκτώντας ελπίδες πρόκρισης για τα ATP Finals.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επτά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Ταεκβοντό της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα έγχρωμων ζωνών Βορείου Ελλάδος Ολοκληρώθηκε το 2ο προκριματικό …