Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ. Μητσοτάκης: Ακόμα μία τετραετία Ν.Δ για να γυρίσει σελίδα η χώρα

Κ. Μητσοτάκης: Ακόμα μία τετραετία Ν.Δ για να γυρίσει σελίδα η χώρα

0

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε μια Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι» και σήμερα έχει σύνορα και στη θάλασσα και στη ξηρά

«Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία Νέας Δημοκρατίας, για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα» είπε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά τους φόβους από κόμματα της αντιπολίτευσης και μερίδα της κοινωνίας για επιδείνωση στον τομέα των δικαιωμάτων και στην οικονομική κατάσταση των πολλών.

Μιλώντας στην Κόρινθο ο πρόεδρος της Ν.Δ. ισχυρίστηκε ότι στόχος είναι να κάνει η Ελλάδα «το μεγάλο άλμα προς την Ευρώπη, για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε αυτή την υψηλή ανάπτυξη την οποία έχουμε πετύχει και για να είμαστε και σίγουρες και σίγουροι ότι αυτή η ανάπτυξη τελικά έχει αποτύπωμα στη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε μια Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι» και σήμερα έχει σύνορα και στη θάλασσα και στη ξηρά. «Γνωρίζετε την κατάσταση στην οποία είχαν βρεθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και μόλις χθες το Αμερικανικό Κογκρέσο πήρε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση. Απελευθέρωσε και τυπικά, έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση από την πατρίδα μας των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ερμήνευσε τη σαρωτική νίκη της Ν.Δ. ως «μία επιβράβευση μιας συνολικής προσπάθειας» και ως «ένα μεγάλο “ευχαριστώ” γιατί για πρώτη φορά κάποιος ενδιαφέρθηκε για τους συμπολίτες μας» ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνησή του έβαλε «τα θεμέλια για μία καλύτερη Ελλάδα. Και αυτό οι πολίτες μάς το πίστωσαν και γύρισαν την πλάτη, ταυτόχρονα, στην τοξικότητα, στο μίσος, στο διχασμό. Κέρδισε η ενότητα, η προοπτική και η ελπίδα σε αυτές τις εκλογές».

«Θα πάμε, γιατί βλέπω σε όλη την Ελλάδα αυτό το πλατύ “γαλάζιο ποτάμι” στο οποίο συντάσσονται όχι μόνο παραδοσιακοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και νέοι φίλοι μας οι οποίοι ήρθαν μαζί μας. Αφενός γιατί μας επιβράβευσαν για τη δουλειά που κάναμε, αλλά αφετέρου γιατί πιστεύουν στο πρόγραμμά μας και στο όραμά μας για μία καλύτερη Ελλάδα» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…