Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θερμή υποδοχή της υποψηφιότητας της Μαίρης Τσιακίρογλου

Θερμή υποδοχή της υποψηφιότητας της Μαίρης Τσιακίρογλου

0

Πολύς κόσμος, φίλοι και μέλη της ΝΔ παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου

 

Μ. Τσιακίρογλου: « Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου. Για να γίνει η Ξάνθη μας αυτό που της αξίζει. Ατμομηχανή της ανάπτυξης στην περιφέρειά μας» 

 

Μια γιορτή πλημμυρισμένη από κόσμο από όλους τους χώρους της κοινωνίας της Ξάνθης, γεμάτη χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς ήταν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της υποψηφίου βουλευτού με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ξάνθης Μαίρης Τσιακίρογλου. Η επί δύο θητείες πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης και μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, επιτυχημένη επιχειρηματίας, γνωστή για τους κοινωνικούς της αγώνες για την προάσπισης των συμφερόντων του παραγωγικού φορέα που εκπροσωπεί, ανοίγει τα φτερά της και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στα έδρανα της Βουλής για να εκπροσωπήσει το σύνολο του νομού μας και να προσφέρει έργο στην κοινωνία της Ξάνθης.

Μ. Τσιακίρογλου: « Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου. Για να γίνει η Ξάνθη μας αυτό που της αξίζει. Ατμομηχανή της ανάπτυξης στην περιφέρειά μας»  

Η κα Τσιακίρογλου εξέφρασε την χαρά της προς όλους τους παρευρισκόμενους που την τίμησαν με την παρουσία τους και μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό περιέγραψε το στίγμα της υποψηφιότητά της και των προτεραιοτήτων που θέτει στην πολιτική της ατζέντα αν της δοθεί η δύναμη από το εκλογικό σώμα και εκλεγεί: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που μου κάνατε την τιμή να έλθετε στα εγκαίνια του πολιτικού μου γραφείου. Στόχος μου είναι αν μου δώσετε ισχυρή εντολή, να εκπροσωπήσω την πόλη μας και τα χωριά μας, όλο τον νομό μας με μετρήσιμα αποτελέσματα. Δεσμεύομαι να είμαι ο εκπρόσωπος και γι αυτούς που θα με ψηφίσουν και γι αυτούς που δεν θα με ψηφίσουν.

Βασική μου  προτεραιότητα  είναι η υγεία και θα αγωνιστώ για καλύτερη στελέχωση του νοσοκομείου μας και για επίλυση όλων των προβλημάτων του. Επίσης για καλύτερες υποδομές με έργα στο οδικό δίκτυο. Βασική μας προτεραιότητα είναι η τουριστική ανάπτυξη του νομού μας, να μπει η Ξάνθη μας στο χάρτη με τις τουριστικές περιοχές, ν’ ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και να μπει ένα τέλος στην μετανάστευση των νέων μας. Στον αγροτικό τομέα, η κατασκευή του μεγάλου αρδευτικού έργου που θα ενισχύει το αγροτικό εισόδημα. Είμαι γέννημα θρέμμα Ξανθιώτισσα, γνωρίζω τα προβλήματα αλλά και τα δυνατά μας σημεία και θέλω να προσφέρω στον τόπο μου. Για να γίνει η Ξάνθη μας αυτό που της αξίζει. Ατμομηχανή της ανάπτυξης στην περιφέρειά μας. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!».

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια – Παρουσίες με νόημα

Παρόντες στην εκδήλωση που περιελάμβανε εδέσματα και κρασί ήταν από τον δήμο Ξάνθης ο αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Φανουράκης που συνόδευε την σύζυγο του δημάρχου κα Έλλη Παρασκευοπούλου καθώς ο δήμαρχος έλειπε στην Αθήνα, η γραμματέας του δήμου κα Σοφία Ψωμά, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαχρόνης. Επίσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης, η διοικήτρια του νοσοκομείου Ξάνθης κα Έλενα Ροφαέλα, το μέλος της Κ.Ε. ΝΔ κ. Αντώνης Πασχάλης. Να σημειώσουμε ακόμη πως παραβρέθηκε ο πρώην δήμαρχος κ. Μιχάλης Στυλιανίδης όπως επίσης και ο κ. Στράτος Κοντός, ο οποίος όπως φημολογείται θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης. Τέλος  ο πατέρας της Μαίρης, Σωτήρης Τσιακίρογλου που επίσης διετέλεσε επι μια θητεία επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και η μητέρα της με εμφανή τη χαρά και το καμάρι για την κόρη τους. Στα πηγαδάκια όπου γίνονται οι …δημοσκοπήσεις, ήταν σαφώς υπέρ της κας Τσιακίρογλου με αναφορές στο ρεύμα που έχει δημιουργηθεί υπέρ της γιατί – σύμφωνα με τα λεγόμενα –  η υποψηφιότητά της έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει η τοπική κοινωνία για να την εκπροσωπήσει στην αυριανή Βουλή.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Όλοι μαζί μια παρέα, ο Μανώλης Φανουράκης, ο Αντώνης Πασχάλης, η Έλενα Ροφαέλα η Έλλη Παρασκευοπούλου και άλλες κυρίες
Η Μαίρη Τσιακίρογλου με την Σοφία Ψωμά και τον Μιχάλη Αμοιρίδη
Ο κ. Στράτος Κοντός (δεξιά) στα εγκαίνια
Πολύς κόσμος στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Μαίρης Τσιακίρογλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…