Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία στο παραποτάμιο μονοπάτι του Νέστου, στο Παρανέστι από τον ΕΟΣ Ξάνθης

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία στο παραποτάμιο μονοπάτι του Νέστου, στο Παρανέστι από τον ΕΟΣ Ξάνθης

0

Επρόκειτο για μια εύκολη διαδρομή, ιδανική για όσους θέλουν μια αρχική επαφή με την ορεινή πεζοπορία, αλλά και για παιδιά με τους γονείς τους

Την Κυριακή 23 Απριλίου ο ΕΟΣ Ξάνθης διοργάνωσε την πεζοπορία στο παραποτάμιο μονοπάτι του Νέστου στο Παρανέστι. Όπως σημειώνει στη σελίδα του ο ΕΟΣ «επρόκειτο για μια εύκολη διαδρομή, ιδανική για όσους θέλουν μια αρχική επαφή με την ορεινή πεζοπορία, αλλά και για παιδιά με τους γονείς τους».

Οι 19 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους και αρκετά παιδιά, ξεκίνησαν την πεζοπορία από το Παρανέστι και περπατώντας σχεδόν πάντοτε δίπλα στον Νέστο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία εύκολη διαδρομή δίπλα στη φύση ξεκουράζοντας το σώμα και το πνεύμα τους.

Όπως δήλωσε η οδηγός Μαρία Καραογλάνη: «Παρά τις απαισιόδοξες προγνώσεις όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες για 19 «επιμένοντες» μικροί και μεγάλοι πραγματοποιήσαμε την προγραμματισμένη πεζοπορία του Συλλόγου στο παραποτάμιο μονοπάτι του Νέστου στη περιοχή του Παρανεστίου! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την δραστηριότητα του Συλλόγου!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…