Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με μια «ανοιχτή» εκδήλωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης

Με μια «ανοιχτή» εκδήλωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης

0

Η εύθυμη συνάντηση της χρονιάς ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για ένα ευτυχισμένο έτος με υγεία και ευημερία

Το απόγευμα της Κυριακής 12/02 και ώρα 5 μ.μ. η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ξενοδοχείο Ελισσώ.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Μανώλης Φανουράκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, κα Σοφία Ψωμά και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, κ. Σάββας Μελισσόπουλος και κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Επίσης, παρευρέθηκαν: εκπρόσωπος του βουλευτή, κ. Σπύρου Τσιλιγγίρη, ο πρώην υφυπουργός, κ. Στάθης Γιαννακίδης, ο πρώην βουλευτής, κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης και εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι κατάφεραν να τους τιμήσουν με την παρουσία τους, όπως επίσης κι εκείνους που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά. Τέλος, ευχήθηκαν το 2023 να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία σε όλο τον κόσμο!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …