Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εξιχνιάστηκε συμμορία με δράση σε λαϊκές αγορές της Βόρειας Ελλάδας

Εξιχνιάστηκε συμμορία με δράση σε λαϊκές αγορές της Βόρειας Ελλάδας

0

Οι τρεις άντρες που συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία, μετέφεραν τις τρεις γυναίκες σε παζάρια της Ξάνθης, της Καβάλας, των Τρικάλων και της Βέροιας και εκείνες «τσιμπούσαν» το εμπόρευμα…

Τριάντα περιπτώσεις προκύπτει από τις αστυνομικές έρευνες ότι διαπράχθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες, τριάντα περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Ιανουάριο του 2022, σε χώρους διεξαγωγής λαϊκών αγορών σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τα στοιχεία τριών γυναικών και τριών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, όπως διακριβώθηκε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι τρεις άνδρες μετέφεραν σε χώρους διεξαγωγής λαϊκών αγορών σε περιοχές της Καβάλας, της Ξάνθης, των Τρικάλων και της Βέροιας τις τρεις γυναίκες, όπου οι εκείνες εκμεταλλευόμενες τον συνωστισμό διέπρατταν κλοπές σε βάρος πολιτών.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες αφαιρούσαν κυρίως πορτοφόλια που περιείχαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα, ενώ σε μία περίπτωση κάνοντας χρήση μίας αφαιρεθείσας τραπεζικής κάρτας πραγματοποίησαν ανάληψη χρημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…