Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Νίνα Μαζάνη και Αντώνης Μουσαδές στη Λευκή Νύχτα της Ξάνθης

Νίνα Μαζάνη και Αντώνης Μουσαδές στη Λευκή Νύχτα της Ξάνθης

0

Σε ρυθμούς προετοιμασίας οι εμπλεκόμενοι για τη διοργάνωση

Μόνο για πεζούς το εμπορικό κέντρο της πόλης έως τις 12 μμ το βράδυ της Παρασκευής 2/9

Τρέχουν -και δεν προλαβαίνουν- οι εμπλεκόμενοι φορείς για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας που αναβιώνει φέτος στην Ξάνθη την παραμονή της έναρξης των Γιορτών Παλιάς Πόλης, το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εμπλεκόμενους φορείς (Εμπορικός Σύλλογος, ΕΒΕ, ΟΕΒΕ), ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης συντονίζει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα και να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Καθώς ο χρόνος πιέζει μεγάλα περιθώρια προβολής της διοργάνωσης δεν υπάρχουν ωστόσο το «στοίχημα» είναι να υπάρξουν αρκετές πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις εντός του εμπορικού ιστού, για μικρούς και μεγάλους, ώστε ο κόσμος να βιώσει ως μία νέα ευχάριστη εμπειρία την επίσκεψη στα τοπικά καταστήματα.

Μέχρι στιγμής, από την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη, έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην πλατεία με τους τοπικούς καλλιτέχνες Νίνα Μαζάνη και Αντώνη Μουσαδέ, ενώ ένα καλλιτεχνικό συγκρότημα θα αναλάβει να περιηγηθεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και να χορεύει, ξεσηκώνοντας τους επισκέπτες.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα κλείσουν και θα διατίθενται μόνο για τους πεζούς, ενώ, όπως είθισται στις λευκές νύχτες, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 μμ.

Την αγωνία και τη διάθεση να πραγματοποιηθεί μία Λευκή Νύχτα, με κέφι, με επισκέπτες και από άλλες πόλεις και με δρώμενα και μουσικές σε όλο το εμπορικό κέντρο, μετέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νίκος Γρηγοριάδης, αναγνωρίζοντας το σύντομο χρόνο που υπάρχει για την προετοιμασία.

Τόνισε ότι βασικό μέλημα του συλλόγου είναι να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα και να αναλάβει κάθε πρωτοβουλία προκειμένου να υποστηριχθούν οι τοπικοί έμποροι σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…