Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Η Sunlight απέκτησε το 51% της γερμανικής Α. Müller

Η Sunlight απέκτησε το 51% της γερμανικής Α. Müller

0

Η συμφωνία ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών της Sunlight Group

Στην εξαγορά του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της γερμανικής εταιρείας Α. Müller GmbH προχώρησε η εταιρεία τεχνολογίας Sunlight, που ειδικεύεται στις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές και εκτός δρόμου εφαρμογές. Η συμφωνία, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών της Sunlight Group, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις ευρωπαϊκές αγορές – ειδικά σε ό,τι αφορά τα προϊόντα ιόντων λιθίου.

Η A. Müller διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χονδρεμπόριο μπαταριών, συστημάτων τροφοδοσίας, τεχνολογιών φόρτισης και αξεσουάρ. Η μητρική εταιρεία δραστηριοποιείται σε πέντε σημεία στη Γερμανία, ενώ λειτουργεί επίσης γραφεία πωλήσεων και διανομής στην Ολλανδία, στη Δανία, στο Λουξεμβούργο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, απασχολώντας συνολικά περισσότερους από 130 εργαζομένους. Η A. Müller παρέχει επίσης υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μπαταριών από εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και αποκομιδής μπαταριών με τρόπο επαγγελματικό και φιλικό στο περιβάλλον.

«Είμαστε ευτυχείς για την ολοκλήρωση μιας ακόμη σημαντικής συνεργασίας και ενός ακόμη ορόσημου για την υλοποίηση του επενδυτικού μας πλάνου και της προσπάθειας να αναπτύξουμε περαιτέρω τον κλάδο της αποθήκευσης ενέργειας και να μεγιστοποιήσουμε το παγκόσμιο αποτύπωμα της Sunlight. Σε συνέχεια της παρουσίας μας στις ΗΠΑ και την Ιταλία με εγκαταστάσεις παραγωγής και πωλήσεων, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επισημοποιούμε τη φυσική μας παρουσία στη Γερμανία και τις γειτονικές χώρες, όπου η αγορά μπαταριών –και ειδικά μπαταριών λιθίου– γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη. Επενδύουμε στην τεχνογνωσία της εταιρείας A. Müller GmbH, ενός πολύτιμου και έμπιστου συνεργάτη της Sunlight επί σειρά ετών με εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, διανομής και εξυπηρέτησης, και βαθιά γνώση της αγοράς. Η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει τη δυναμική και το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας – ιδίως στις τεχνολογίες λιθίου για τη βιομηχανική ηλεκτροκίνηση, την ηλεκτροκίνηση για οχήματα αναψυχής και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Συγχαρητήρια στις ομάδες που προετοίμασαν το έδαφος για την υπογραφή αυτής της σημαντικής συμφωνίας», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Sunlight Λάμπρος Μπίσαλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…