Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και στην Ξάνθη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και στην Ξάνθη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

0

Ενημέρωση από την πλατεία της Ξάνθης το Σάββατο

Tο Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει εκδηλώσεις στις πόλεις της Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η κινητή μονάδα θα βρίσκεται το Σάββατο 25/06/2022 σε περίπτερο με ενημερωτικό υλικό στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.

Την Κυριακή 26/06/2022 θα γίνεται διανομή ενημερωτικού υλικού από τους σταθμούς διοδίων Ιάσμου, Μέστης, Κήπων και Μουσθένης.

Τη Δευτέρα  27/06/2022 στις 20:00-22:00 το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ θα συμμετέχει σε εκδήλωση του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού Δήμου Κομοτηνής «Εξάγωνο» με θέμα «Πώς η trap μουσική επηρεάζει υποσυνείδητα την κουλτούρα της νεολαίας» σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων  «Ορφέας».

Την Τρίτη 28/06/2022, ώρα 09:00-13:00 θα γίνει ενημέρωση στους  κρατούμενους και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κομοτηνής για θέματα εξάρτησης.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ενημερώνει ότι η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις είναι ελεύθερη και σημειώνει: «Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες με προβλήματα εξαρτήσεων και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Οι εκδηλώσεις σχεδιάζονται και υλοποιούνται από μέλη, εργαζόμενους, και εθελοντές του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, με σεβασμό στα μέτρα προστασίας και τους σχετικούς περιορισμούς».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «Κομοτηνή στο πιάτο» θα βρεθεί στην Οικοτεχνία Meligeysis στα Κομνηνά της Ξάνθης

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00 – Θα μιλήσει για το βιβλίο ο δημοσιογράφος Τηλέμαχος Αρναο…