Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ:  Η ήττα στο Βόλο έβαλε τέλος στα όνειρα ανόδου και για φέτος

ΑΟΞ:  Η ήττα στο Βόλο έβαλε τέλος στα όνειρα ανόδου και για φέτος

0

Όλα τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Κατώτερος των προσδοκιών παρουσιάστηκε ο ΑΟ Ξάνθη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0 με γκολ στο φινάλε κι έτσι αποχαιρέτησε και τυπικά τα όνειρα ανόδου και για τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 και άγγιξε το γκολ, πολιορκώντας την αντίπαλη εστία στο διάστημα 16′-19′, με αποκορύφωμα την κοντινή κεφαλιά του Ali Baba στο 18′, που αποκρούστηκε αρχικά από τον Ξενοδόχοβ και κατόπιν από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε άλλη μία σημαντική στιγμή στο 33′, όμως η μπάλα κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, ενώ ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε από τον Κρητικό στο 52′, όταν απέφυγε όλους τους αμυντικούς με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του.

Ωστόσο, στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και απείλησαν με κεφαλιά του Μαρκοπουλιώτη στο 56′, με κοντινό πλασέ του Γραικού που απέκρουσε ο Izzo στο 66′ και με συρτό γύρισμα που έδιωξε σε κόρνερ ο Ουνγιαλίδης στο 77′, για να έρθει η μοιραία φάση του 89′, όταν η άμυνα το ΑΟΞ ολιγώρησε και ο Βερνάρδος σκόραρε με το κεφάλι έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Μονεμβασιώτη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεώργιος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας) με βοηθούς τους Ιωάννη Μηνούδη και Κωνσταντίνο Βρούζο, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Φώτιος Πολυχρόνης (ΕΠΣ Πιερίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Κόλα (71′ Cotos), Manga (56′ Μαρκοπουλιώτης), Dos Santos (71′ Γκαργκαλατζίδης), Filipovic, Σκοπελίτης, Βερνάρδος (90’+4′ Παπακώστας), Κουντουριώτης (46′ Siafa), Ξυδάς.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Izzo, Ουνγιαλίδης, Δεληγιαννίδης, Μιχαήλ (81′ Μπάτζιος), Παπάζογλου, Δόρης, Θυμιάνης, Κρητικός, Ginsari, Gavric (63′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba.

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ξάνθης Κώστας Αναυφαντάκης που τόνισε πως θα πρέπει άμεσα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Αναλυτικά δήλωσε: «Απογοήτευση σίγουρα για το αποτέλεσμα αλλά και προβληματισμός για την εικόνα που είχαμε που δεν ήταν καλή ώστε να διεκδικήσουμε και εμείς παραπάνω το παιχνίδι και δυστυχώς στο τέλος το πληρώσαμε σε μια ολιγωρία. Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα αλλά μπορώ να αναλογιστώ και εγώ και όσοι είμαστε στην ομάδα ότι είναι πολύ μεγάλο μέγεθος αυτός ο σύλλογος και θα πρέπει γρήγορα να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.»

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Η Βέροια επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, χάρη σε γκολ του Πασά. Την ίδια ώρα, η ΑΕΛ έμενε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας του ΑΟ Τρίκαλα των πολλών προβλημάτων. Σημαντικό τρίποντο πήρε η Νίκη Βόλου, με 3-1 επί του Θεσπρωτού. Αλμωπός και Καβάλα έμειναν στο 1-1 στην Αριδαία.

Αναλυτικά:

Απόλλων Λάρισας-Βέροια 0-1

ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου 0-0

Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός 3-1

Αλμωπός Αριδαίας-Καβάλα 1-1

Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη 1-0 (12/3)

Ολυμπιακός Β-Ηρακλής 0-0 (12/3)

ΠΑΟΚ Β-Πιερικός αναβλ.

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Η βαθμολογία

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …