Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Τρεις συναυλίες αντί Καρναβαλιού

Τρεις συναυλίες αντί Καρναβαλιού

0

Με Πλούταρχο – Αδελφούς Τσαχουρίδη- Onirama και Goin’ through το φετινό μας Καρναβάλι

 

Στο κλειστό  «Φ. Αμοιρίδης» με τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολλου – Αντί παρέλασης εθελοντική αιμοδοσία – Θα γίνει το κάψιμο του Τζάρου

 

 

Στη διοργάνωση τριών συναυλιών περιορίζεται φέτος το Ξανθιώτικο Καρναβάλι κι αυτό με κάθε επιφύλαξη για τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα ισχύουν το επίμαχο διάστημα της Αποκριάς.  Το Κέντρο Πολιτισμού Ξάνθης, όπως μας πληροφόρησε ο πρόεδρος κ. Ηλίας Ασκαρίδης έχει ήδη κλείσει καλλιτέχνες για τρεις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο «Φ. Αμοιρίδης» με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Με Πλούταρχο – Αδελφούς Τσαχουρίδη- Onirama και Goin’ through

Ειδικότερα η αυλαία του καρναβαλιού ανοίγει την Τσικνοπέμπτη με τους αδελφούς Τσαχουρίδη οι οποίοι θα ερμηνεύσουν με τον μοναδικό τους τρόπο τα τραγούδια του Πόντου που τους έχουν καθιερώσει και αποτελούν μεγάλες επιτυχίες τους. Στην συνέχεια το νεανικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί με δύο γνωστά ελληνικά συγκροτήματα τους Onirama και  τους Goin’ through που έχουν επίσης μεγάλες επιτυχίες.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου. Ενός καλλιτέχνη που έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο και έχει πολλούς funs. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, αντί για παρέλαση θα οργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου ενώ το βράδυ θα γίνει το κάψιμο του Τζάρου και θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Η αυλαία θα κλείσει όπως κάθε φορά με πυροτεχνήματα.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Ασκαρίδης ο στολισμός στην πόλη θα γίνει κανονικά για να συμβάλλει στην δημιουργία αποκριάτικης ατμόσφαιρας.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν η πολιτεία θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα οριστικοποιήσει τα μέτρα της ενόψει  της Αποκριάς. Να σημειώσουμε πως, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης,  η επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα αξιολογήσει τις επόμενες ημέρες το θέμα διεξαγωγής των καρναβαλιών και των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα που ξεκινούν στο τέλος Φεβρουαρίου.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Γυναίκα στο μουσικό σύμπαν του Χατζιδάκι

Μια συναυλία με την διεθνή σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στις 10 Μαΐου στον Πολυχώρο Τέχνης και…