Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γαλάζιες επισκέψεις με «άρωμα» ΔΕΘ στην Ξάνθη

Γαλάζιες επισκέψεις με «άρωμα» ΔΕΘ στην Ξάνθη

0

Έρχεται την Παρασκευή ο βουλευτή Β’ Αθηνών Δημήτρης Καιρίδης και ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Βασίλης Φεύγας

Επισκέψεις κλιμακίων με στελέχη του κόμματος σε όλες της ΠΕ Μακεδονίας και Θράκης

Με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την εναρκτήρια ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερες από 110 επισκέψεις σε εμβληματικά για κάθε περιοχή έργα, επιχειρήσεις με αναπτυξιακή δυναμική, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, δομές υγείας και πρόνοιας και εθελοντικές οργανώσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των επισκέψεων στις 16 Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στα κλιμάκια συμμετέχουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας, 44 βουλευτές, 17 Γραμματείς και μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, 34 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής καθώς και στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Καιρίδης και Φεύγας στην Ξάνθη

Την Ξάνθη θα επισκεφθούν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 ο βουλευτής βορείου τομέα Αθηνών Νέας Δημοκρατίας, Καιρίδης Δημήτριος και ο Φεύγας Βασίλειος, Γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού ΝΔ. Επίσης, το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ, Πυλαρινός Κωνσταντίνος, ο βουλευτής του νομού, Τσιλιγγίρης Σπύρος και δύο μέλη της Πολιτικής Επιτροπής: Bώβου Πελαγία και Πασχάλης Αντώνιος.

Πρόγραμμα επισκέψεων

  1. 10.00 συναντήσεις με Μητροπολίτη Ξάνθης και αυτοδιοικητικούς φορείς, Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, εταιρεία coco mat ΑΕ, εργοστάσιο παραγωγής βερνικιών Maxi Color ΑΕ, εταιρεία Τσατσούλης ΑΒΕΕ.
  2. Συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ στις 18.30 στο ξενοδοχείο Eliso

Η συνέχεια των επισκέψεων στην ΑΜΘ

Δράμα:Την ΠΕ Δράμας πρόκειται να επισκεφθεί ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ, Στεργίου Γεώργιος και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασιάδης Σάββας.Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ, Γεωργιάδης Αλέξανδρος και ο βουλευτής, Μπλούχος Κωνσταντίνος θα συνοδεύσουν τα μέλη του κλιμακίου.

Καβάλα:Σήμερα, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής β΄Θεσσαλονίκης, Βερτζόπουλος Δημήτριος και ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού ΝΔ, Φεύγας Βασίλης θα παρευρεθούν στην προγραμματισμένη επίσκεψη στην ΠΕ Καβάλας. Επίσης, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ, Δράκος Χαράλαμπος και οι βουλευτές του νομού: Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας ,Πασχαλίδης Ιωάννης και Λαζαρίδης Μακάριος θα παραστούν στη συνάντηση. Τέλος, τα μέλη της πολιτικής επιτροπής, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος και Πασχαλίδης Φώτιος μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δράκο Χαράλαμπο θα ακολουθήσουν τα μέλη του κλιμακίου.

Αντίστοιχες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν σε Έβρο και Ροδόπη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…