Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Ξάνθης για 13η χρονιά

Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Ξάνθης για 13η χρονιά

0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνει δράση κοινωνικής αλληλεγγύης σε συνεργασία με την «Αγάπη» την Τετάρτη 9/6

 

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, πραγματοποιεί για 13η συνεχή φορά εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Η Αγάπη». Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021 από τις 16.30 έως τις 20.30 στην είσοδο του καταστήματος Praktiker Ξάνθης.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους όσοι επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα, ενώ θα συνεισφέρουν και οι εργαζόμενοι του καταστήματος. Σκοπός της δράσης αυτής είναι να δώσουν αίμα αυτοί που νοιάζονται, σε αυτούς που το χρειάζονται.

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Praktiker Hellas συνεργάζεται με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», με τον οποίο μοιράζεται τις ίδιες αξίες και πορεύεται προς τον ίδιο στόχο, την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, η Praktiker Hellas στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, χαρίζοντας ζωή και ελπίδα, δρώντας με επίκεντρο τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του και δίνοντας κάθε χρόνο ένα σπουδαίο «μάθημα» κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη» είναι ο πρώτος εθελοντικός σύλλογος στην Ελλάδα και αποτελεί από το 2003 τον πρώτο φορέα σε προσφορά αίματος σε ολόκληρη τη χώρα βάσει των στοιχείων που τηρεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …