Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διπλή συμμετοχή των Xanthi Runners στον Μαραθώνιο της Κρήτης και σε ορεινό αγώνα στο Μέτσοβο

Διπλή συμμετοχή των Xanthi Runners στον Μαραθώνιο της Κρήτης και σε ορεινό αγώνα στο Μέτσοβο

0

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουνίου

Σε δύο αγώνες συμμετείχαν μέλη των Xanthi Runners το Σαββατοκύριακο σε Κρήτη και Μέτσοβο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά ο Μαραθώνιος Δρόμος Κρήτης, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη. Η αφετηρία δόθηκε στην Παλιά Δημοτική Αγορά, στην συνέχεια οι δρομείς απόλαυσαν το Ενετικό λιμάνι και συνέχισαν κατά μήκος της θάλασσας ακολουθώντας την παραλιακή ζώνη.   Το αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου πλαισίωσαν  οι αγώνες των 10, 5 & 2,5χλμ καθώς και η Μαραθώνια Ποδηλατοδρομία.

Εκπροσωπώντας τον Ξανθιώτικο σύλλογο, συμμετείχε στον Μαραθώνιο ο Γράκης Αλέξανδρος, που ήρθε με χρόνο 3 ώρες και 15 λεπτά 11ος της Γενικής Κατηγορίας των Ανδρών

Το Σαββατοκύριακο επίσης πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο ο αγώνας ορεινού τρεξίματος « Στα χνάρια της αρκούδας, Ursa Trail» όπου διεξήχθησαν τρεις αγώνες, Katara Vertical 4,6km 870m υψ/κή, Ursa Trail 40km 2.800m. υψ/κή & Ursa Trail 21km 1.160 υψ/κή. Οι διαδρομές των 20 & 40χλμ είχαν εκκίνηση & τερματισμό την πλατεία του Μετσόβου. Οι αθλητές όλων των διαδρομών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  την μοναδική ομορφιά της φύσης, να διασχίσουν πέτρινα καλντερίμια και πετρόχτιστα παραδοσιακά γεφύρια.

Στον αγώνα των 40χλμ συμμετείχε ο Ευθύμιος Γκοδοσίδης και ήρθε 77ος στη Γενική κατηγορία των Ανδρών, με χρόνο 7 ώρες και 14 λεπτά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στίβος: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ξεκίνησε από εχθές ο στίβος, ο βασιλιάς των Ολυμπιακών αγώνων και αναμένεται να κυριαρχήσε…