Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο

Πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο

0

Στο γήπεδο «Φίλιππος Αμοιρίδης»

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς (2020-21) στο γήπεδο «Φίλιππος Αμοιρίδης», τηρώντας όλα τα μέτρα που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Κατά την διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης, υπήρξε ομιλία του τεχνικού επιτελείου καθώς και των στελεχών της διοίκησης προς τους αθλητές ενώ παρουσιάστηκαν τα νέα πρόσωπα (σε ρόστερ και προπονητικό σταφ) της ομάδας και έγινε το σχετικό καλωσόρισμα προς αυτούς.

Η ομιλία -μεταξύ άλλων- επικεντρώθηκε σε δεδομένα που αφορούν τον σύλλογο σχετικά με την νέα σεζόν ενώ υπήρξε και η απαραίτητη ενημέρωση σε ό,τι αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Εναρμονισμένος πλήρως με τις πρόσφατες οδηγίες της ΓΓΑ σχετικά με την προετοιμασία των ομάδων με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων για κρούσματα του COVID-19 και αφότου γίνουν όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις (καρδιολογικός και εργαστηριακός έλεγχος) την τρέχουσα εβδομάδα, ο Λεύκιππος Ορόσημο γνωστοποιεί πως η πρώτη -επίσημη- ομαδική προπόνηση τoυ ανδρικού τμήματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, στις 24 Αυγούστου.

Η εφηβική ομάδα του Λεύκιππου Ορόσημο τον Σεπτέμβριο έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και έκανε την… αρχή στις προπονήσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανέστης Τσετινές: «Έχουμε μπάτζετ 8άδας της SL1 και μόνο στόχο την άνοδο»

Συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης σε αθλητική εφημερίδα Ο τεχνικός διευθυντής τ…