Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Μωραΐτη με Τοψίδη

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Μωραΐτη με Τοψίδη

0

Ανατροπή στον αρχικό προσανατολισμό του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης σύμφωνα με τον οποίο θα ήταν υποψήφιος στον δήμο Τοπείρου

 

 

Σ. Μωραΐτης: ««Δεν με χρειάζεται ο Μίχογλου… Θα σαρώσει». Έχω στρατευτεί από την αρχή με τον Χριστόδουλο Τοψίδη»  – Θα υπάρξουν …αναταράξεις;

 

 

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η ανακοίνωση κι άλλων υποψηφίων του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη. Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορείς μεταξύ αυτών πρόκειται να είναι και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης.

 Μωραΐτης: «Έχω στρατευτεί από την αρχή με τον Χριστόδουλο Τοψίδη»

Κληθείς να επιβεβαιώσει ή μη την πληροφορία ότι θα είναι υποψήφιος με τον Χ. Τοψίδη ο κ. Μωραΐτης …ξεγλίστρησε εύσχημα αφήνοντας ανοιχτό τον χρόνο της ανακοίνωσης,  επισημαίνοντας ωστόσο πως εξ’ αρχής στρατεύτηκε με τον Χ. Τοψίδη με τον οποίο είχε στενή συνεργασία για τα θέματα των επιμελητηρίων και ότι έχει θέσει την υποψηφιότητά του στην διάθεσή του.

Σ. Μωραΐτης: ««Δεν με χρειάζεται ο Μίχογλου… Θα σαρώσει»

Να σημειώσουμε ότι λίγες εβδομάδες πριν που είχε ρωτηθεί και πάλι ο κ. Μωραΐτης από το «Ε» αν θα είναι υποψήφιος είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του λέγοντας πως …προηγείται ο Θωμάς Μίχογλου και πως δεν είναι από τους ανθρώπους που πουλάνε τους φίλους.

Σήμερα όμως φαίνεται πως έχουν αρθεί οι επιφυλάξεις του και έχει αποδεσμευτεί από την παρουσία του στο συνδυασμό του κ. Μίχογλου: «Δεν με χρειάζομαι ο Θωμάς Μίχογλου. Πάει πολύ καλά Εκτιμά πως θα σαρώσει στις εκλογές. Δεν θέλω να έχω τον ρόλο του …χειροκροτητή. Εφόσον με καλέσει ο Χ. Τοψίδης θα είμαι μαζί του».

Θα υπάρξουν …αναταράξεις;

Γίνεται πλέον φανερό ότι ο κύβος ερρίφθη και απομένει μόνο ο ακριβής χρόνος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σ. Μωραΐτης. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι δεν αποκλείεται αυτή η υποψηφιότητα να διαταράξει κάποιες ισορροπίες και συσχετισμούς μέσα στον συνδυασμό. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό , θα δημιουργηθεί ένα ενδοπαραταξιακό ζήτημα που θα κληθεί να το διαχειριστεί ο ίδιος ο επικεφαλής.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…