Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Λαϊκός πολιτισμός -Ξάνθη 2018: «Ακούσατε, ακούσατε, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι ..»

Λαϊκός πολιτισμός -Ξάνθη 2018: «Ακούσατε, ακούσατε, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι ..»

0
spiti xatzidaki1

Η ανθρώπινη φωνή στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι

Για δεύτερη συνεχή χρονιά , στο σπίτι που έζησε έως τα έξι του χρόνια ο Μάνος Χατζιδάκις στη Ξάνθη, πραγματοποιείται το 2ο μεγάλο ερευνητικό εργαστήριο Φωνής, που διοργανώνει και διευθύνει το Κέντρο Φωνητικών τεχνών του Σπύρου Σακκά και οι στενοί του συνεργάτες Νατάσσα Ζούκα (κίνηση, αυτοσχεδιασμοί, θέατρο) και ο Ταξιάρχης Χάνος (σωματική και αναπνευστική αγωγή, παραγωγή φωνής).

Το πρόγραμμα φωνής-σώματος είναι εντατικό στις βασικές τεχνικές της φωνητικής αγωγής, και θα επικεντρωθεί στην ιδιαιτερότητα του… Χατζιδάκειου ‘Εργου , αλλά και στο ΄Εργο του Κ.Π. Καβάφη, με 56 ώρες συνολικής εργασίας ,επί 7 συνεχείς ημέρες (25-31 Αυγούστου 2018) ! Την τελευταία ημέρα θα παρουσιαστεί από όλους τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου, μουσικοποιητικό καλλιτεχνικό δρώμενο – αφιέρωμα στις δυο πολύ μεγάλες προσωπικότητες του πνευματικού χώρου _ μέσα στον ίδιο ακριβώς χώρο των 6 πρώτων χρόνων ζωής του αξέχαστου φίλου μας Μάνου Χατζιδάκι !

Αυτό το πρόγραμμα φωνής  « Αφιέρωμα στον Μάνο « πραγματοποιείται με την συμπαράσταση της ΠΑΜΘ και της Φ.Ε.Ξ. με την συνεπικουρία του Μουσικού Χωριού.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και τις 10 Αυγούστου 2018 στα παρακάτω email: eduende4@yahoo.com & ιnfo@artactarea.com (Παρακαλούνται οι αιτήσεις να συνοδεύονται από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.)

Περισσότερες πληροφορίες & διευκρινίσεις: 2314018311 & 6974598256 (Ερη – Ειρήνη Βασιλειάδου)-2114035789

Κόστος παρακολούθησης: 180 ευρώ – Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν εξοφλήσει την παρακολούθησή τους έως και τις 15 Αυγούστου 2018.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…