Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Από πνιγμό «έφυγε» η 55χρονη Ξανθιώτισσα

Από πνιγμό «έφυγε» η 55χρονη Ξανθιώτισσα

0

Σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ν. Κιφνίδης

 

Συγκλονισμένη η οικογένειά της και οι συνάδελφοί της στο Νοσοκομείο Ξάνθης

 

 

Σοκ και ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην οικογένειά της , στους συγγενείς και στον επαγγελματικό της χώρο η είδηση του τραγικού χαμού της 55χρονης, το πτώμα της οποία εκβράστηκε στην βραχώδη παραλία αριστερά από το παρεκκλήσι του Αη Γιάννη Αβδήρων το πρωί της Κ. Δευτέρας. Να σημειώσουμε ότι το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από πολίτη ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και στην συνέχεια το Υπολιμεναρχείο Λάγος, άνδρες του οποίου με επικεφαλής τον Υπολιμενάρχη κ. Απόστολο Κυλίτση έσπευσαν και περισυνέλλεξαν το πτώμα.

Η 55χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 14 Φεβρουαρίου – Δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις 17 Φεβρουαρίου

Η γυναίκα και μητέρα δύο ενηλίκων παιδιών, κάτοικος Ξάνθης, εξαφανίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά της, η οποία δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία Ξάνθης στις 17 Φεβρουαρίου. Έτσι όταν βρέθηκε το πτώμα γυναίκας μεταφέρθηκε στον νεκροτομείο όπου στην συνέχεια κλήθηκαν τα παιδιά της και την αναγνώρισαν.

Από πνιγμό εντός ύδατος επήλθε ο θάνατός της έδειξε η νεκροψία

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου το πρωί ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης μετά από εντολή του Υπολιμενάρχη διενέργησε νεκροψία – νεκροτομή. Όπως μας πληροφόρησε ο κ. Κιφνίδης, ο θάνατός της 55χρονης προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος και πως όλα τα στοιχεία συνεργούν σε αυτοκτονία καθώς δεν έφερε σημάδια κακοποίησης. Όπως έγινε γνωστό από τους οικείους της η γυναίκα δεν γνώριζε κολύμπι οπότε ήταν ένας βέβαιος θάνατος γι αυτή η κατάδυσή της στην θάλασσα. Το γεγονός δε ότι βρέθηκε το αυτοκίνητό της στο Πόρτο Λάγος οδηγεί στο συμπέρασμα πως έπεσε στην θάλασσα στο Πόρτο Λάγος και το πτώμα της παρασύρθηκε από τα ρεύματα και εκβράστηκε στην παραλία του Αη Γιάννη Αβδήρων. Ο κ. Κιφνίδης διενήργησε και τοξικολογική εξέταση για να εξακριβωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή φαρμάκων, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν μετά από ένα μήνα.

Να σημειώσουμε πως προανάκριση διενεργεί το Υπολιμεναρχείο Λάγος.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι της στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι της 55χρονης που εργαζόταν επί χρόνια στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Όπως μας είπαν ήταν πολύ αγαπητή και ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό αυτοί που την γνώριζαν καλύτερα διαπίστωσαν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεχόταν φαρμακευτική αγωγή. Εικάζεται δε ότι αυτά πιθανόν να την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα να θέσει τέλος στην ζωή της.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…