Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ’ Εθνική: Θετικός απολογισμός με μία νίκη και μία ισοπαλία για τις ξανθιώτικες ομάδες

Γ’ Εθνική: Θετικός απολογισμός με μία νίκη και μία ισοπαλία για τις ξανθιώτικες ομάδες

0

Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 1-0 και ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου και η βαθμολογία

Θετικός ήταν ο απολογισμός των δύο ξανθιώτικων ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής στους αγώνες της περασμένης Κυριακής με τον Άρη Αβάτου να σημειώνει τη νίκη με 1-0 επί του Νέστου Χρυσούπολης και τον Ορφέα Ξάνθης να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 στο Διδυμότειχο.

Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 1-0

Στο γήπεδο της Φελώνης τη δεύτερη του νίκη στην χρονιά, και μάλιστα συνεχόμενη και πάλι απέναντι σε ομάδα της Καβάλας, πανηγύρισε ο Άρης Αβάτου που κέρδισε με 1-0 το Νέστο Χρυσούπολης σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κατάμεστο γήπεδο της Φελώνης, Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο μέρος, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να παραβιάσει την εστία των Αμουτζάκη και Αθανασίου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ καλύτερα έχασε σπουδαία φάση στο 55′ με το σουτ του Σαρηγιαννίδη να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ και στο 63′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το δυνατό σουτ του Κοτόπουλου απέκρουσε με μια ενστικτώδης επέμβαση ο Αθανασίου. Την τρίτη φορά όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και στο 71′ μετά από γύρισμα ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης δύο εβδομάδες μετά το γκολ του επί του Αετού Ορφανού, σκόραρε ξανά για να οδηγήσει στην δεύτερη διαδοχική νίκη την ομάδα του, καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς(60′ λ.τρ. Μπουνταγκίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας(90′ Βαφειάδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος(81′ Γεωργιάδης), Μελισσόπουλος(76′ Τουργαίδης), Σαρηγιαννίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Παυλακάκης, Έντουαρντ, Μπατάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκονας, Κρολ, Παπαδόπουλος(78′ Τσανακτσόγλου), Κοβάτσης.

ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Χωρίς γκολ και νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Διδυμότειχο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ορφέα, σε ένα ματς με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο ματς όταν ο Αβογιάν μετά από κεφαλιά πάσα του Ιντζέ έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Εμρέ, ο Γιαννόπουλος πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο. Στο 37′ ο Λαζαρίδης θα αναλάβει να εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ για τον Ορφέα, με τον Συριτούδη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Στο β’ μέρος η ΑΕΔ μπήκε δυναμικά, όπως και στην αρχή του πρώτου, με τον Ιντζέ να φεύγει τετ α τετ αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Ρούφο. Στο 58′ Αβογιάν και Μακράκης θα έχουν μία άτυχη στιγμή καθώς θα συγκρουστούν κεφάλι με κεφάλι, με τον παίκτη του Διδ/χου να μην μπορεί να συνεχίσει καθώς πρήστηκε πολύ το μάτι του και να αφήνει τη θέση του στον Παπούδη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Εμρέ θα δοκιμάσει το πόδι του από μία εκτέλεση φάουλ, αλλά ο πορτιέρο του Ορφέα θα μπλοκάρει.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Τελκίνσκι): Συριτούδης Κ., Θάνος, Παντελίδης, Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν (58′ Παπούδης), Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Ιντζές (83′ Ζαφειρόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης (67′ Πασχαλάκης), Μπουνταγκίδης (85′ Χατζηπαππάς), Χιντ Ιμέρ (80′ Χαλίλ Ιμπράμ), Καραγκιόζης Ι. (89′ Καρκατζάνης), Τορομανίδης.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ελπίς Σκουτάρεως – ΑΟ Καβάλα 1-1

Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Μ. Αλέξανδρος Καρπερής 0-2

Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-2

Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 1-0

Αετός Ορφανού – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Απόλλων Παραλιμνίου 11
  2. ΑΟ Καβάλα 10
  3. Ελπίδα Σκουτάρεως 9
  4. ΑΕ Διδυμοτείχου 8
  5. Άρης Αβάτου 8
  6. Νέστος Χρυσούπολης 7
  7. Μ. Αλέξανδρος Καρπερής 7
  8. Ορφέας Ξάνθης 5
  9. Δόξα Προσκυνητών 5
  10. Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 4
  11. Αετός Ορφανού 3
  12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …