Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Προσυνεδριακή εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Προσυνεδριακή εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

0
kardelen steki

Με ομιλητές τον Στάθη Γιαννακίδη και τον Γραμματέα του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 6-9 Απριλίου στην Αθήνα

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει το 1ο της Συνέδριο, στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα. Σε αυτό θα συζητηθούν οι θέσεις της οργάνωσης και το Σχέδιο Καταστατικού. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στις 2 Απρίλη με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συναντηθεί και να συζητήσει με τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους εργαζόμενους, τους νέους μετανάστες για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, μέσα από έναν ανοιχτό και ευρύ δημοκρατικό διάλογο, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, έναν άλλο δρόμο, αυτόν της συλλογικότητας, του αγώνα και της αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης διοργανώνει προσυνεδριακή εκδήλωση με θέμα την κατάσταση στην νέα γενιά αλλά και τις θέσεις της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 24 Μάρτη στις 19:00 στο Στέκι Kardelen, Μαυρομιχάλη 3.

Ομιλητές θα είναι ο Στάθης Γιαννακίδης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και ο Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…