Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Παρελθόν και επίσημα ο Σκούρτης από την Ξάνθη

Παρελθόν και επίσημα ο Σκούρτης από την Ξάνθη

0
skourtis-v

Ο 24χρονος επιθετικός παρέμεινε «άσφαιρος» σε 12 αγώνες και λύθηκε το συμβόλαιο του

Και τυπικά ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η αποδέσμευση του Βασίλη Σκούρτη από την ΠΑΕ Ξάνθης, μιας και ο 24χρονος επιθετικός δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στο προηγούμενο εξάμηνο στην ξανθιώτικη ομάδα κι έτσι λύθηκε το συμβόλαιο του.

Ο Βασίλης Σκούρτης αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο (ως αντικαταστάτης του Αντώνη Ράνου που είχε δοθεί δανεικός στον Άρη Λεμεσού) χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα της ξανθιώτικης ομάδας καθώς στους 12 αγώνες που έπαιξε δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός, χωρίς να πετύχει κανένα γκολ.

Έτσι την Τετάρτη λύθηκε το συμβόλαιό του και είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» των ΟΦΗ και Άρη Λεμεσού.

Να σημειώσουμε ότι το αντίθετο δρομολόγιο με τον Σκούρτη έκανε ο 23χρονος Ξανθιώτης επιθετικός, Αντώνης Ράνος, ο οποίος το προηγούμενο εξάμηνο όσο ήταν δανεικός στην κυπριακή ομάδα του Άρη Λεμεσού κατάφερε να σκοράρει 8 γκολ σε 17 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να αποκτά ξανά την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου που κάλεσε τον Ράνο πίσω στη βάση του και όπως όλα δείχνουν τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν.

Την ίδια στιγμή αναμένονται δύο ακόμη μεταγραφές από την ΠΑΕ Ξάνθη, η μία – εκτός απροόπτου – του Σέρβου μεσοεπιθετικού Τζόρτζιε Λάζιτς και ενός κεντρικού αμυντικού για τον οποίο δεν έχουν ¨διαρρεύσει¨ στοιχεία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη αποστολή για τον ημιτελικό του Conference League

Σήμερα το βράδυ Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλατο απόψε το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη …