Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Άναψε η φλόγα της Εθνικής Ενότητας στην Ξάνθη

Άναψε η φλόγα της Εθνικής Ενότητας στην Ξάνθη

0
ethniki-enotita

Πρώτη συνεδρίαση με παρουσία των στελεχών του ΛΑ.ΟΣ. Προετοιμασία για εκλογές. Απευθύνουν κάλεσμα στους ανένταχτους πατριώτες

Ομιλία του Τάκη Σιδηρόπουλου για την Αποφράδα Ημέρα που «Εάλω η Πόλις» και για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά

Η πρώτη συνέλευση των μελών και των φίλων της Εθνικής Ενότητας του νέου κομματικού σχήματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Δημήτρη Μπαλτάκου, πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη την Κυριακή 29 Μαΐου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Ορφέας». Η εκδήλωση συνδυάστηκε και με την ιστορική αναφορά της ημέρας , ως ημέρα Μνήμης της «Αποφράδας» ημέρας που «Εάλω η Πόλις» και γι αυτό περιλάμβανε ομιλία από τον κ. Τάκη Σιδηρόπουλο με αυτό το θέμα. Στην συνέλευση παραβρέθηκε ο υπεύθυνος Οργανωτικού του κόμματος κ. Γιώργος Κρικόπουλος, ενώ προλόγισε ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. και Εθνικής Ενότητας στην Ξάνθης   κ. Τάσος Αβραμίδης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του κόμματος στην Καβάλα. Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Καρατζαφέρης ως πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και επικεφαλής και της Εθνικής Ενότητας εγκαινίασε το Σάββατο 28 Μαΐου τα νέα γραφεία της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Δράμας.

Η Εθνική Ενότητα ετοιμάζεται για εκλογές – Κάλεσμα στους ανέντακτους πατριώτες

Μιλώντας στο «Ε» ο κ. Αβραμίδης ανέφερε πως η εκδήλωση έχει διττό χαρακτήρα. Είναι εκδήλωση μνήμης αλλά και κομματική: «Προβλέπουμε ότι σύντομα θα έχουμε εκλογές και γι αυτό αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε», σημείωσε ο κ. Αβραμίδης προσθέτοντας πως το νέο κόμμα δεν υποστηρίζεται μόνο από τα μέλη του ΛΑ.,Ο.Σ. αλλά έχουν και από ανέντακτους πατριώτες. Είπε μάλιστα πως στην εκδήλωση της Δράμας είχε πολύ παλμό παρευρίσκονταν μεταξύ άλλων όπως η κα Ξουλίδου ο κ. Μπαλτάκος και ο κ. Ζαχόπουλος (υιός του πρώην υπουργού)    

Περιμένοντας να ζωντανέψουν οι θρύλοι…

Ο κ. Σιδηρόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι δεν Εάλω η Πόλις. Είπε σχετικά: «Η ομιλία μου περιλαμβάνει την αποκάλυψη ενός αντι – γεγονότος για την Αποφράδα ημέρα. Πρόκειται για ομολογία από στρατηγό που βεβαιώνει το θρύλο ότι ο Μαρμαρωμένος βασιλιάς υπάρχει και κάποια στιγμή θ’ αναστηθεί για να δούμε την τύχη της Βασιλεύουσας από εκεί και πέρα. Εγώ συνεχίζω να υπερασπίζομαι την άποψη ότι δεν «Εάλω η Πόλις», ότι δεν έπεσε η Πόλη ακόμη». Αναφορικά με την Εθνική Ενότητα σημείωσε: «Κάνουμε μια προσπάθεια με την Εθνική Ενότητα να ενώσουμε όλα τα πατριωτικά κινήματα των Ελλήνων με τις νέες συνθέσεις που προσπαθούμε να φέρουμε για τον λυτρωμό του ελληνικού λαού μέσα σ’ αυτή την πολιτική λαίλαπα που επικρατεί. Ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει».

Εθνική Ενότητα «για να φρενάρει η κατηφόρα της χώρας…»

Ο κ. Κρικόπουλος, γραμματέας του ΛΑ.Ο.Σ. και στέλεχος Εθνικής Ενότητας αναφέρθηκε στον σκοπό της ίδρυση του νέου πολιτικός φορέας και στους στόχους που έχει θέσει: «Είναι ο νέος πολιτικός φορέας που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει όλες τις πατριωτικές δυνάμεις κάτω από μια κοινωνική πολιτική ομπρέλα με στόχο να φρενάρουμε τον πολιτικό κατήφορο που έχει πάρει η χώρα μας. Θεωρούμε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές στην χώρα μας, έχει αλλάξει άρδην το κοινωνικό στάτους των συμπολιτών μας παίρνονται αποφάσεις για εμάς από ξένα κέντρα τα οποία κοιτάζουν πρωτίστως τα δικά τους οικονομικά και εθνικά συμφέροντα και εμείς είμαστε αυτοί που ευελπιστούμε ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε αυτά τα κακώς κείμενα».

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…