Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σήμερα το βράδυ η πρώτη «Νύχτα φωτός»

Σήμερα το βράδυ η πρώτη «Νύχτα φωτός»

0
nyxta fotos

Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 6 μμ ως τα μεσάνυχτα

Η αγορά της πόλης περιμένει ξανθιώτες και επισκέπτες με εκδηλώσεις, μουσική και προσφορές στη διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη «λευκή νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, που πήρε το όνομα «Νύχτα Φωτός».

Προκειμένου να δοθεί μια εορταστική ατμόσφαιρα και στην αγορά της πόλης μας, στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης με την σειρά του, θέλει να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα, αναδεικνύοντας έτσι και την πλευρά της πλούσιας σε ποικιλία αγοράς της!

Με αίσθημα συναδελφικότητας όλοι οι καταστηματάρχες της πόλης μας θα συμμετέχουν ανοίγοντας τα καταστήματα τους από τις 6 μ.μ. έως αργά το βράδυ (περίπου ως τις 12 π.μ.).

«Γιορτάζουμε όλοι μαζί την «ΝΥΧΤΑ ΦΩΤΟΣ» και προσδοκούμε να γίνει θεσμός για την αγορά της πόλης μας! Ένας θεσμός που θα αναδεικνύει την τοπική αγορά της Ξάνθης, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία του επισκέπτη, κάνοντας πιο ευχάριστες τις βραδινές αγορές του και όχι μόνον», σημειώνουν οι διοργανωτές.

Στόχος του Εμπορικού Σύλλόγου Ν. Ξάνθης είναι ο «νυχτερινός επισκέπτης» της αγοράς μας, να κάνει μια ευχάριστη βόλτα και να διασκεδάσει με όλα αυτά που θα

πλαισιώσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση!

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι δήμος Ξάνθης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και το Σωματείο Εμπόρων Υφασμάτων Νεωτερισμών Ν. Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης στο άρθρο «Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη» που δημοσιεύτηκε την 24η Απρίλη 2024 στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει ο Νάσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλ…