Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έκοψαν την πίτα τους οι Έφεδροι Αξιωματικοί Ξάνθης

Έκοψαν την πίτα τους οι Έφεδροι Αξιωματικοί Ξάνθης

0
efedroi-pita

Κάλεσμα για ενεργοποίηση των 700 μελών του Συνδέσμου και από κοινού προσφορά στον συνάνθρωπο

Απέκτησαν νέα γραφεία στο κέντρο της πόλης με παρέμβαση Μίχογλου και Μωραΐτη

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης έκοψε την ετήσια καθιερωμένη βασιλόπιτά του στην Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης, παρουσία του εκπροσώπου του Στρατηγού Διοικητού του Δ’ Σώματος Στρατού, Ταξιάρχου κ. Κολυβά Δκτή 4ης ΤΑΞΥΠ, του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, του εκπροσώπου του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μπούτου, του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Ευάγγελου Γκίκα, του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραΐτη, του Προέδρου των Αποστράτων Αξιωματικών παραρτήματος Ξάνθης Γιώργου Γεωργιάδη, του προέδρου των Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Θεοφάνη Καραπιπέρη, του προέδρου του συλλόγου Αιμοδοτών «Η Αγάπη» Γιάννη Παπαχρόνη, του πρώην Δημάρχου Βιστονίδας Νίκου Ζλάτκου, του επίτιμου Υποδιοικητή Δ ΣΣ Νικόλαου Φωτιάδη, του ιατρού Γιάννη Αγκόρτσα και πολλών μελών και φίλων του Συνδέσμου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης, Αρχιμανδρίτης Διονύσιος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αφρική. Τους χαιρετισμούς του Διοικητή κ. Μαυράκη μετέφερε ο Ταξίαρχος κ. Κολυβάς, ο οποίος προέτρεψε τους Έφεδρους Αξιωματικούς να είναι ακόμη πιο δραστήριοι και να βοηθούν την κοινωνία σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, με όποιο τρόπο δύνανται. Στην διάρκεια της εκδήλωσης το φλουρί κέρδισε ο στρατιώτης Χρήστος Χαλικόπουλος, που υπηρετεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ν. Ξάνθης, ο οποίος έλαβε ως αντίδωρο την εικόνα του Αγίου Νικήτα που είναι και ο προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών.

Απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό κατά την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ξάνθης, Γιάννης Σπυριδόπουλος, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραΐτη και τον Δήμαρχο Τοπείρου και πρώην Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Θωμά Μίχογλου, χάρη στην βοήθεια των οποίων ο Σύνδεσμος απέκτησε γραφεία στο κέντρο της πόλης. Κάλεσε δε όλους τους Εφέδρους Αξιωματικούς να προσέλθουν στην μεγάλη οικογένεια του Συνδέσμου και να βοηθήσουν με τις δυνάμεις ο καθένας τους σκοπούς και τις δράσεις του ΣΕΑΝ Ξάνθης.

ΧΑΡΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έφυγε ξαφνικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας

Από ανακοπή καρδιάς, στο σπίτι του στη Βέροια   Νεκρός βρέθηκε από μέλη της οικογένει…