Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ομελέτα με πράσινα άγρια σπαράγγια

Ομελέτα με πράσινα άγρια σπαράγγια

0
omeleta-sparaggia


Τα πράσινα άγρια σπαράγγια τα βρίσκουμε την εποχή αυτή σε αφθονία να πωλούνται στην πόλη μας από πλανόδιους. Είναι σπάνια, πολύ νόστιμα και δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε μία πανεύκολη και γευστική συνταγή!

Υλικά

-1 ματσάκι πράσινα άγρια σπαράγγια

-2 αυγά ανά άτομο

-Λίγο βούτυρο

-Αλάτι, πιπέρι

-Λίγο τριμμένο τυρί Εμενταλ

Πλύνετε καλά τα σπαράγγια και κόψτε τα στα τρία. Μη λυπάστε τα σκληρά κοτσάνια, πετάξτε τα. Σε ένα τηγάνι σοτάρετέ τα στο βούτυρο και προσθέστε λίγο νεράκι για να βράσουν για 5 λεπτά. Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ελαφρά και ρίξτε τα στο τηγάνι μαζί με τα σπαράγγια. Προσθέστε και το τριμμένο τυρί και ψήστε την ομελέτα σας για 2-3 λεπτά. Προσοχή να μην παραψηθεί. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε ζεστή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γεμιστό κατσικάκι με συκωτάκια και ρύζι

1 μπούτι κατσίκι, ανοιγμένο 500 ml ζωμός, λαχανικών 50 ml κρασί, λευκό 200 γρ. συκωτάκια, …