Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πολύκροτη υπόθεση «διαφθοράς και παρανομίας» καταγγέλλει ο Μωραΐτης

Πολύκροτη υπόθεση «διαφθοράς και παρανομίας» καταγγέλλει ο Μωραΐτης

0
Moraitis 002-empros

Αναφέρεται σε πολεοδομικές παραβάσεις ανταγωνιστικής του επιχείρησης και μιλά για «πόλεμο» που ο ίδιος δέχτηκε για τη δική του

Λιτή απάντηση από τον ιδιοκτήτη της καταγγελλόμενης επιχείρησης: «Δεν ασχολούμαι με γελοιότητες»

Μια «πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς, σαπίλας, παρανομίας και τρομοκρατίας», όπως την ονομάζει, αποκαλύπτει τις τελευταίες ημέρες, δίνοντας τεκμήρια και έγγραφα στη δημοσιότητα, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης με την επιχειρηματική του ιδιότητα Στέλιος Μωραΐτης, αναφερόμενος στον τρόπο που οι αρμόδιες υπηρεσίες χειρίστηκαν υπόθεση ανταγωνιστικής του επιχείρησης, όπου φαίνεται να έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες, τη στιγμή που ο ίδιος δεν έτυχε ανάλογης μεταχείρισης και αντιμετώπισε δυσμενείς συνέπειες, την περσινή χρονιά.

Ο Στέλιος Μωραΐτης στην ανακοίνωσή του αφήνει να εννοηθεί ότι δημοσιοποιεί μετά από αρκετό καιρό και έρευνα την υπόθεση, θεωρώντας ότι η στάση που κρατήθηκε τον έπληξε, καθώς ο ίδιος βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα», ενώ στο «στόχαστρο αυτό μοιραίως μπήκαν ο συνεταίρος μου και η πλειοψηφία των συναδέλφων μου της περιοχής μας, οι οποίοι πλήρωσαν και αυτοί και εισέπραξαν το μίσος, το μένος, το οικονομικό κόστος που δυστυχώς ήταν τεράστιο», όπως τονίζει. Επίσης, αναφέρει ότι: «στην υπόθεση εμπλέκονται από ιδιώτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους, ισχυρούς υπηρεσιακούς παράγοντες όλων σχεδόν των υπηρεσιών, πολιτικούς, θεσμικούς και ελεγκτικούς μηχανισμούς».

Ο Στέλιος Μωραΐτης σημειώνει ακόμη ότι έχει ενημερώσει όλες τις Αρχές και στην προσπάθειά του να ερευνήσει τα επιμέρους στοιχεία έλαβε όλα τα έγγραφα μετά από γνωμοδοτήσεις των νομικών υπηρεσιών των φορέων καθώς και με Εισαγγελική Παραγγελία.

Τα όσα δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετίζονται με πολεοδομικές υποθέσεις της επιχειρήσεις και αφορούν ένα μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο υπήρξε αλληλογραφία και παρατηρήσεις από την αρμόδια υπηρεσία.

Ο κ. Μωραΐτης, όπως ενημερώνει, ζήτησε «προστασία και ασφάλεια διότι κινδυνεύει η ζωή μας και η ακεραιότητα των οικογενειών μας». Όπως προσθέτει η υπόθεση πλέον ανατίθεται στη Δικαιοσύνη, όπου και θα διαπιστωθούν όπου υπάρχουν ευθύνες. Εκεί εστιάζεται και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αφού αυτή είναι η αρμόδια τώρα να κρίνει το σύννομο του χειρισμού της υπόθεσης από την πλευρά των υπηρεσιών.

Απάντηση από την καταγγελλόμενη επιχείρηση

Ο ιδιοκτήτης της καταγγελλόμενης επιχείρησης σε λιτή δήλωσή του αναφέρει: «έχω να πω το εξής μόνο και μόνο γιατί αναφέρεται το όνομά μου: ‘Δεν ασχολούμαι με γελοιότητες’».

Ελένη Διαφωνίδου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αεροσκάφη της AEGEAN φτάνει σήμερα το Άγιο Φως στη Θράκη

Θα φτάσει λίγο μετά τις 21.00   Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσ…