Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σίσιτς ο… κατάσκοπος της Skoda Ξάνθη

Σίσιτς ο… κατάσκοπος της Skoda Ξάνθη

0
sisits

Τα πλάνα του Γκατούζο φέρεται να αποκάλυψε ο μέσος του Ο.Φ.Η. στον Ράζβαν Λουτσέσκου!

Σε απολογία κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής για να αποδείξει ότι δεν ήταν ο… πληροφοριοδότης

Έναν απρόσμενο… σύμμαχο είχε η Skoda Ξάνθη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Ο.Φ.Η. καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σλοβένος μέσος των Κρητικών, Μίρνες Σίσιτς, φέρεται να έδωσε πληροφορίες στον προπονητή της ξανθιώτικης ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου, σχετικά με το σύστημα του Ο.Φ.Η.!

Ήρθαν στα χέρια στα αποδυτήρια του γηπέδου των Πηγαδίων

Όπως αναφέρει το «sportfm», μετά το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη (στο οποίο πέρασε ως αλλαγή) ο Σλοβένος είχε επεισόδιο με τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος ήταν έξαλλος θεωρώντας ότι ο Σίσιτς ήταν ο… δωδέκατος παίκτης της Ξάνθης!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, χάρη στην παρέμβαση δύο συνεργατών του, αλλά και στην ψυχραιμία του Σίσιτς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μιας και ο Ιταλός τεχνικός ήταν έτοιμος να τον δείρει! Από τα «σκάγια» του Γκατούζο δεν γλίτωσε ούτε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, προς γενική κατάπληξη, αφού δεν έπαιξε λεπτό στα Πηγάδια! Ο Ιταλός άρχισε να φωνάζει και σε εκείνον πιθανόν επειδή είναι κολλητός με τον Σίσιτς.

Ο Σίσιτς που προσωρινά προπονείται μόνος του κλήθηκε σε απολογία για σήμερα (Τετάρτη) αλλά σύμφωνα με όσα έχει πει ο Τζενάρο Γκατούζο στον πρόεδρο του Ο.Φ.Η. Μάνθο Πουλινάκη, ο Σλοβένος θα έχει την τύχη του Σήφη Δασκαλάκη και του Μιχάλη Φραγκουλάκη, που τέθηκαν εκτός ομάδας.

Σίσιτς: «Ο Γκατούζο βλέπει… φαντάσματα!»

Η φήμη της… κατασκοπείας από πλευράς του Σίσιτς έχει αναπτυχθεί έντονα τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο, κάτι που έχει προκαλέσει πρόβλημα στον Σλοβένο μεσοεπιθετικό που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει – όπως λέει – στην πόλη! Ο ίδιος μιλώντας στο sentragoal ανέφερε ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες και έχουν σκοπό τον «παραγκωνισμό» του από την ομάδα της Κρήτης. Ο 33χρονος παίκτης χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μετά το ματς με την Ξάνθη με κατηγόρησε πως πριν από το παιχνίδι μίλησα με τον Λουτσέσκου και του έδωσα πληροφορίες για το σύστημα και την τακτική με την οποία θα παίξουμε! Βλέπει φαντάσματα. Δεν ξέρω από πού το έβαλε αυτό στο μυαλό του ή του το είπε κανείς, αλλά αν δεν με θέλει αυτός ο κύριος στην ομάδα, μπορεί να μου το πει ευθέως. Εγώ θα φύγω. Μπορεί να πει το οτιδήποτε για μένα. Ότι είμαι μαλ..ας, ότι δεν είμαι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να με προσβάλει έτσι. Δεν φτάνει που παίζω τέσσερα χρόνια απλήρωτος, που πληρώνω από την τσέπη μου για να μπορέσω να επιβιώσω όπως και τα περισσότερα παιδιά, μου δημιουργεί πρόβλημα αφού πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά στο Ηράκλειο!».

Απομένει να δούμε εάν επαληθευτούν τα όσα ισχυρίζεται ο τεχνικός του Ο.Φ.Η. και αποκαλυφθεί ότι τελικά ο Σίσιτς ήταν ο… πληροφοριοδότης του Λουτέσκου!

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ματς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό για να έρθει η ανατροπή για τη Skoda σε διάστημα τριών λεπτών (30’-33’) με τους γηπεδούχους πάντως να πραγματοποιούν μία εξαιρετική εμφάνιση βάσει της οποίας θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…