Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Για παίκτη από την Παλέρμο ενδιαφέρθηκε η Skoda Ξάνθη

Για παίκτη από την Παλέρμο ενδιαφέρθηκε η Skoda Ξάνθη

0
embalo

Στο «στόχαστρο» της βρέθηκε ο Κάρλος Εμπαλό σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ

 

Έκλεισε διεθνές φιλικό τον Σεπτέμβριο με την τουρκική «Ιστανμπούλ Μπελεντίγιεσπορ»

 
 
«Εμπλοκή» της Skoda Ξάνθη σε πιθανή μεταγραφή παίκτη από την Παλέρμο ανέφεραν χθες ιταλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα η «tuttomercatoweb» ανέφερε ότι η Skoda είναι – μαζί με αρκετούς ακόμη ¨μνηστήρες¨ – μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Κάρλος Εμπαλό από τον ιταλικό σύλλογο.
Πρόκειται για 19χρονο (γεν. 25/11/1994) ποδοσφαιριστή ο οποίος κατάγεται από την Αφρική (Γουϊνέα – Μπισάου), όμως έχει και πορτογαλική υπηκοότητα.
Η πρώτη ομάδα του Εμπαλό εξάλλου ήταν η πορτογαλική Σάβες, απ’ όπου το 2013 μετεγγράφηκε στην Παλέρμο.
Ο ύψους 1.80μ. ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερός ¨εξτρέμ¨ όμως μπορεί να παίξει και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.
Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα η Skoda Ξάνθη μαζί με τη Λιβόρνο αλλά και την ελβετική Ααράου είναι οι τρεις ομάδες που κινήθηκαν για τον παίκτη, με την Παλέρμο όμως να μην έχει απαντήσει ακόμη καθώς περιμένει κι άλλες προτάσεις για το νεαρό παίκτη.
Το συμβόλαιο του Εμπαλό με την Παλέρμο λήγει το καλοκαίρι του 2017, κάτι που σημαίνει ότι για να αποκτηθεί από την ιταλική ομάδα θα πρέπει να υπάρξει πρόταση για μεταγραφή, με την τιμή του παίκτη να εκτιμάται στις 100.000 Ευρώ.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Skoda Ξάνθη κινείται για μία ακόμη μεταγραφή με την οποία θα ολοκληρώσει τις κινήσεις για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και απομένει να δούμε εάν υπάρχει ακόμη «ζεστό» το ενδιαφέρον για τον Εμπαλό και αν θα κινηθεί για την απόκτηση του, ή αν είναι κάποιος άλλος ο «εκλεκτός» για τη μεσαία γραμμή.
 
Διεθνές φιλικό με την Ιστανμπούλ Μπελεντίγιεσπορ
 Η Ξάνθη ανακοίνωσε χθες πως στις 6 Σεπτεμβρίου θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο «Skoda Ξάνθη Arena» των Πηγαδίων με αντίπαλο την Μπασάκσεσχιρ Μπελεντίγιεσπορ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει φιλικό παιχνίδι με την Ιστανμπούλ στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης. Η αναμέτρηση με την Τουρκικη ομάδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο ¨Skoda Ξάνθη Arena¨».
Η Ιστανμπούλ Μπασάκσεσχιρ Μπελεντίγιεσπορ που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, ιδρύθηκε το 1990 και φέτος μετά την σύντομη περιπέτειά της στην δεύτερη κατηγορία, επέστρεψε στην Τουρκική Super Lig σαν πρωταθλήτρια. Ο πιο γνωστός παίκτης του ¨ρόστερ¨ της είναι ο 31χρονος Τούρκος επιθετικός Σεμίχ Σεντούρκ που το διάστημα 2007-2011 υπήρξε μέλος της Εθνικής Τουρκίας με 8 γκολ σε 28 συμμετοχές.
Να σημειώσουμε ότι το Σαββατοκύριακο 06-07 Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα καθώς θα διεξαχθούν παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016 κι έτσι οι δύο σύλλογοι βρήκαν την ευκαιρία να κλείσουν το παραπάνω φιλικό.
 
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία
 Εν τω μεταξύ η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα απέναντι στη Βέροια την ερχόμενη Κυριακή. Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση με τον Σάκη Τσιώλη να μένει ικανοποιημένος από την όρεξη των παικτών καθώς είδε ότι σχεδόν άπαντες βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική/άγωνιστική κατάσταση και είναι πανέτοιμοι για το ματς της ¨πρεμιέρας¨ του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της πόλης της Ημαθίας.
Για τον επερχόμενο αγώνα δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Παναγιώτης Τριάδης και ο Κάρλος Κάλβο ο οποίος ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μιας και στην Ξάνθη δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.
Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής Βέροια – Skoda Ξάνθη θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/08 στις 19:15 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το Novasports 7.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη αποστολή για τον ημιτελικό του Conference League

Σήμερα το βράδυ Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλατο απόψε το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη …