Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ματωμένη Καθαρή Δευτέρα στα Μάγγανα

Ματωμένη Καθαρή Δευτέρα στα Μάγγανα

0
maggana
 

 69χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο εξοχικό του. Οικονομικοί οι λόγοι της αυτοκτονίας

 

Οδηγός Ι.Χ. παρέσυρε και τραυμάτισε τον 80χρονο ιερέα στα Μάγγανα. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

 
 
Τραγικό τέλος έδωσε στην ζωή του το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας ο 69χρονος, συνταξιούχος Κ.Χ κάτοικος Ξάνθης και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας, ο οποίος επί χρόνια διατηρούσε κατάστημα στην οδό Ηρώων.
 
Αυτοκτόνησε με καραμπίνα…στο εξοχικό του στα Μάγγανα
Ο 69χρονος είχε ένα κτήμα με ένα οίκημα στην παραλία των Μαγγάνων που πήγαινε συχνά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό το χώρο επέλεξε για να δώσει τέλος στη ζωή του και το έκανε στρέφοντας την καραμπίνα στο κεφάλι του και πυροβολώντας!
Το πτώμα του βρήκε η κόρη του η οποία ανησύχησε επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και πήγε στο οίκημα όπου και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.
 
Οικονομικοί οι λόγοι της αυτοκτονίας
Η αστυνομία που μετέβη στον τόπο της αυτοκτονίας και εξέτασε τα στοιχεία απέκλεισε εγκληματική ενέργεια ενώ την αυτοκτονία επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα τα οποία και τον οδήγησαν σ’ αυτό το απονενοημένο διάβημα.
 
Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τον 80χρονο ιερέα στα Μάγγανα
Η τραγική αυτοκτονία συντάραξε τον οικισμό των Μαγγάνων καθότι ο 69χρονος ήταν γνωστός στους κατοίκους. Όμως δεν ήταν το μόνο. Δυστυχώς η Καθαρά Δευτέρα έμελλε να’ ναι ματωμένη για τον οικισμό αφού και ένα άλλο περιστατικό έλαβε χώρα. Συγκεκριμένα οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε και τραυμάτισε τον 80χρονο εφημέριο του οικισμού. Ο οδηγός ισχυρίζεται ότι δεν τον είδε καθώς ήταν αργά το απόγευμα έβρεχε και ο άτυχος ιερέας διέσχιζε με τον μπαστούνι τον δρόμο. Ο ιερέας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ξάνθης.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…