Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Μ. Στυλιανίδης: «Δε ζητάτε συναίνεση, αλλά συνδιοίκηση!»

Μ. Στυλιανίδης: «Δε ζητάτε συναίνεση, αλλά συνδιοίκηση!»

0
dimarxos_stylianidis

Με προσωπική ανακοίνωση απαντά ο δήμαρχος σε όσα του «έσυραν» οι Πολίτες για την Αλλαγή». Εκτονώνεται ή οξύνεται η κόντρα στο δήμο Ξάνθης;  

Αν και σπάνια ακολουθεί αυτή την τακτική ο δήμαρχος Ξάνθης όχι μόνο απαντά στην ανακοίνωση των Πολιτών για την Αλλαγή σε συνέχεια όσων προηγήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά δίνει και προσωπικό τόνο στη δήλωση που δημοσιοποιεί, απαντώντας τόσο στο αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης για συμμετοχής στην επιτροπή βεβαίωσης καλής εκτέλεσης, όσο και στις κατηγορίες για τη διαχείριση σε ΔΕΥΑΞ και ΕΑΠΠΑΞ.
Στο μεν πρώτο θέμα αναφέρει ότι με δεδομένο ότι είναι μόνο δύο τα μέλη της επιτροπής ο κ. Πούλιος ζητά συνδιοίκηση και όχι συναίνεση, ενώ για τη ΔΕΥΑΞ τονίζει με νόημα ότι δύο μέλη των ΠγτΑ έχουν συμμετοχή στο ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης.  
«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Η ανακοίνωση του δημάρχου
Κατανοώντας την αγωνία της «κάθε Αντιπολίτευσης» για την επιβεβαίωση του ρόλου της, πολλές φορές έχουμε ανεχθεί σαν Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και εγώ προσωπικά σαν Δήμαρχος έντονες και πολλές φορές αναίτιες επιθέσεις.
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όμως ο κ. Πούλιος και κάποιοι από την παράταξη του ξεπέρασαν τα εσκαμμένα.
Δημιούργησαν ένταση απαιτώντας την συμμετοχή τους σε μια επιτροπή η οποία εκ του νόμου απαρτίζεται από δύο μόνο μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης αγνοώντας κάθε έννοια της αρχής της πλειοψηφίας και ζητώντας ουσιαστικά όχι συναίνεση αλλά συνδιοίκηση.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης ούτε φοβάται ούτε αποφεύγει τίποτε, άλλωστε η συνεχόμενη εκλογή και η μακροχρόνια ενασχόληση με τα κοινά χαρακτηριζόταν και χαρακτηρίζεται πάντα από διαφανή τίμια και συνετή Διοίκηση.
Το ότι ο Δήμος της Ξάνθης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο υγιείς Δήμους της χώρας αυτό ο κύριος Πούλιος προτιμά να το ξεχνά, αντ’ αυτού κάθε φορά που θέλει να προκαλέσει ένταση και δημοσιότητα τότε αναφέρεται ή στην ΔΕΥΑΞ, ή την ΕΑΠΠΑΞ ,στην όποια ΔΕΥΑΞ συμμετέχει με δύο μέλη του συνδυασμού του στο Δ.Σ. της εταιρείας και σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου έγινε αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων και της θέσης της εταιρείας, εκεί δεν ακούσαμε τίποτε.
Για την δε ΕΑΠΠΑΞ είναι γνωστό ότι η εταιρεία μετά την αδυναμία και παρά τις προσπάθειες του Δήμου να κρατήσει τους εργαζόμενους οδηγήθηκε σε λύση και εκκαθάριση.
Τέλος αντί να επικαλούμαστε εμείς ότι ελέω Καλλικράτη και με την αλλαγή του νόμου για το 42% χάσατε στην δεύτερη και όχι από την πρώτη Κυριακή επικαλείστε εσείς έλεος (προφανώς για την ταλαιπωρία της δεύτερης εβδομάδας) για το οποίο εάν επιμένετε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στον ομοϊδεάτης σας κύριο Ραγκούση.
Επειδή όμως σας αρέσουν τα γνωμικά του σοφού λαού μας. Να ένα που χαρακτηρίζει και την αντιπολιτευτική σας τακτική: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης…!!!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…