Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Κοσμοσυρροή για την «Μελωδένια Πολιτεία»

Κοσμοσυρροή για την «Μελωδένια Πολιτεία»

0

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παιδική μουσική παράσταση που παρουσίασε, στα πλαίσια των «Γιορτών Νεολαίας» του Δήμου Ξάνθης, το Τμήμα Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης. Τίτλος της παράστασης, στην οποία συμμετείχαν περίπου πενήντα μαθητές του Τμήματος, ηλικίας από τεσσάρων μέχρι επτά ετών, «Η Μελωδένια Πολιτεία», την οποία επιμελήθηκε και προσάρμοσε στην μορφή μιούζικαλ που παρουσιάστηκε, η καθηγήτρια του Τμήματος, κα Βάνια Φερεσιάδου.
Αξιοσημείωτο ήταν ότι την παράσταση παρακολούθησαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, οι οποίοι γέμισαν το Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Ξάνθης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 1 Ιουνίου 2009.
Όμως από την μεριά τους και οι μικροί πρωταγωνιστές έδωσαν πραγματικά την ψυχή τους για την παράσταση, αφού όπως δήλωσε και η κα Φερεσιάδου «η παράσταση αποτέλεσε ουσιαστικά μία συνοπτική παρουσίαση του έργου που έγινε στο Τμήμα Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης, ολόκληρη την χρονιά που τελείωσε. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα παιδιά, τόσο επάνω όσο και κάτω από την σκηνή διασκέδασαν με την σημερινή μας παράσταση».
Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι αρκετά από τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν και ερμηνεύτηκαν ήταν ειδικά φτιαγμένα και ηχογραφημένα σε στούντιο, για τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες των μικρών μαθητών – πρωταγωνιστών της παιδικής μουσικής παράστασης.

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Γ. Μανιάτης στην Ξάνθη για την Πράσινη Ανάπτυξη

Στο Nομό Ξάνθης θα &…