Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βρούτσης για νέα μέτρα: «Μένουμε συνεπείς απέναντι σε κάθε δέσμευσή μας»

Βρούτσης για νέα μέτρα: «Μένουμε συνεπείς απέναντι σε κάθε δέσμευσή μας»

0

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης έκανε μία ανάρτηση για την έναρξη της ψηφιακής διαδικασίας εισόδου στα γήπεδα τονίζοντας πως η κυβέρνηση μένει πάντα συνεπής σε κάθε δέσμευσή της.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης έκανε ένα ποστ στον λογαριασμό του στο X σχετικά με την έναρξη της ψηφιακής διαδικασίας εισόδου και ταυτοπροσωπίας και αναφέρθηκε στην τήρηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης σχετικά με τις ημερομηνίες που είχε θέσει για την εφαρμογή των νέων μέτρων.

Στην ίδια ανάρτηση τόνισε χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση μένει πάντα συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις της, κάτι το οποίο έθεσε υπό αμφισβήτηση ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος με πρωινή του ανάρτηση στην ίδια πλατφόρμα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέθεσε ένα ανέκδοτο για να σχολιάσει τις εξελίξεις. Σημειώνεται πάντως, ότι από χθες 9 Απριλίου, έχει τεθεί σε ισχύ η πλατφόρμα ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στα γήπεδα, ωστόσο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου το σύστημα θα είναι υβριδικό αφού οι φίλαθλοι θα μπορούν να μπαίνουν και με τα φυσικά εισιτήρια «για λόγους προσαρμογής τόσο των φιλάθλων, όσο και των ομάδων».

Ειδικότερα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σημειώνει «Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει;».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …