Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αναρτήθηκαν οι χάρτες της β’ φάσης του αναδασμού στο Εράσμιο

Αναρτήθηκαν οι χάρτες της β’ φάσης του αναδασμού στο Εράσμιο

0

Ενστάσεις εντός πέντε ημερών


Απαντήσεις Κ. Κουρτίδη για τον αναδασμό και τα παράλληλα έργα


Πραγματοποιήθηκε χθες από τον ανάδοχο του αναδασμού του Ερασμίου η ανάρτηση της β’ φάσης του χάρτη. Έτσι οι δικαιούχοι είχαν την δυνατότητα να δουν τα τεμάχιά τους που τους ανήκουν. Σε περίπτωση που έχουν ενστάσεις μπορούν να τις καταθέσουν εντός 5 ημερών. Οι ενστάσεις θα εξεταστούν και στην συνεχεία θα αναρτηθεί ο τελικός χάρτης και οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν στα νέα τους χωράφια

Να σημειώσουμε ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναρτήσεις από αγρότες που εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον πρώην αντιπεριφερειάρχη κ Κωνσταντίνο Κουρτίδη και τις τεχνικές υπηρεσίες που ενεπλάκησαν καθώς και την νυν αντιπεριφερειάρχη κ Μπρίκα Πολυξένη για την προσπάθεια που κατέβαλε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Απαντήσεις Κ. Κουρτίδη για τον αναδασμό και τα παράλληλα έργα

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Κουρτίδης απαντώντας σε επικριτές του που τον κατηγόρησαν για ολιγωρία: «Ο αναδασμός του Ερασμίου λίμναζε για 25 χρόνια. Κανένας δεν είχε το σθένος να τον ξεκινήσει. Τον ξεκινήσαμε, αναρτήσαμε τους πρώτους χάρτες, τους δεύτερους με τις ιδιοκτησίες, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ενστάσεων, ολοκληρώθηκαν οι χάρτες μετά το στάδιο αυτό και με πολύ πίεση και δουλειά το φτάσαμε σε ένα σημείο, για να το παραλάβετε έτοιμο κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του.

Επίσης σ’ ότι αφορά τα παράλληλα έργα ο κ. Κουρτίδης διευκρινίζει: «Τα παράλληλα έργα γίνονται σε δεύτερο στάδιο, αφού τελειώσουν οι αρχικές διαδικασίες. Εμείς προϋπολογίσαμε χρήματα, για τη διάνοιξη των οδών, προβήκαμε στην απομάκρυνση της ασφάλτου του παλιού δρόμου Αβάτου και θα προβαίναμε στη συνέχεια στις δέουσες ενέργειες και επιπλέον χρηματοδοτήσεις».

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όχι λιγότερο από 14 ευρώ το αρνί στο τσιγκέλι του κρεοπωλείου

«Τσιμπημένο» κατά ένα ευρώ τουλάχιστον από πέρυσι – Τρίβουν τα χέρια τους φέτος οι π…