Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επισημοποιείται η εκλογή της Μαρίας Συρεγγέλα ως νέα γραμματέας της ΝΔ

Επισημοποιείται η εκλογή της Μαρίας Συρεγγέλα ως νέα γραμματέας της ΝΔ

0

Για πρώτη φορά γυναίκα σε αυτή τη θέση


Την συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή γραμματέα της πολιτικής επιτροπής θα προεδρεύσει σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τη σκυτάλη από τον Παύλο Μαρινάκη θα πάρει η Μαρία Συρεγγέλα, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα γραμματέας στην ιστορία της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επισημοποίηση της εκλογής της δεν θα γίνει με ψηφοφορία, αλλά δια βοής.

Σε ανάρτησή της, η κυρία Συρεγγέλα ανέφερε:

«Είμαι μέλος αυτής της παράταξης από τα φοιτητικά μου χρόνια. Πίστεψα στο όραμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για καλύτερα πανεπιστήμια, υπηρέτησα την ΟΝΝΕΔ ως μια πρωτοπόρα νεολαία και ως στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσα μάχες για περισσότερη ορατότητα των γυναικείων θεμάτων, στηρίζοντας το θεσμό της οικογένειας.

Έπειτα από την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι η επόμενη Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κατέθεσα την υποψηφιότητά μου στον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής κ. Ιωάννη Τραγάκη. Μια πρόταση που αποτελεί τεράστια προσωπική τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη, ιδιαίτερα μετά την τόσο επιτυχημένη θητεία του σημερινού Γραμματέα Παύλου Μαρινάκη.

Η ‘ευρεία και ζωντανή πολιτική παράταξη’ που ίδρυσε ο Κων. Καραμανλής συνεχίζει, πέντε δεκαετίες μετά, να οδηγεί τη χώρα, όχι μόνο με σταθερά βήματα στο μέλλον, αλλά μέσα από ριζοσπαστικές τομές στο κράτος, που βελτιώνουν τη ζωή του πολίτη. Κι αυτή η πορεία έχουμε καθήκον να συνεχιστεί».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…