Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ανοιχτή στο κοινό η έκθεση ζωγραφικής του Τριαντάφυλλου Ηλιάδη έως τα μέσα Δεκέμβρη

Ανοιχτή στο κοινό η έκθεση ζωγραφικής του Τριαντάφυλλου Ηλιάδη έως τα μέσα Δεκέμβρη

0

Φιλοξενείται στον 1ο όροφο της ΛΑΦ Ξάνθης από τις 22 Νοεμβρίου μετά από ανακοίνωση του Δ’ Σώματος Στρατού


Τρ. Ηλιάδης στο «Ε»: «Είμαι ικανοποιημένος που δεν χειροκροτούν μόνο την προσπάθειά μου που είναι πολύ σημαντική, αλλά και το αποτέλεσμα της δουλειάς μου»


Από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στον 1ο όροφο της ΛΑΦ Ξάνθης είναι ανοιχτή στο κοινό έκθεση ζωγραφικής (ζωγραφική με το στόμα) του Τριαντάφυλλου Ηλιάδη μετά από σχετική ανακοίνωση του Δ’ Σώματος Στρατού, η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

«Βρίσκομαι στην Λέσχη Αξιωματικών του Δ’ Σώματος Στρατού στην Ξάνθη και είναι ιδιαίτερη τιμή που ο Στρατηγός με τίμησε φτιάχνοντας αυτή την ωραία έκθεση η οποία ξεκίνησε από το Αμφιθέατρο της Ξάνθης στις 21 Νοεμβρίου, δηλαδή ημέρα γιορτής των ενόπλων δυνάμεων της Παναγίας και έτσι συνεχίζεται. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι για άλλη μια φορά προτίμησαν το πρόσωπό μου και φέτος, και μου ζητήθηκε να παραμείνω μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Αναντίρρητα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παραμείνουν τα έργα μου μέχρι εκείνη την ημέρα», όπως τονίζει ο κ. Ηλιάδης στο «Ε».

«Τον Ιούλιο επισκέφθηκα την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο μίας πολύ επιτυχημένης έκθεσης, αλλά πιο μπροστά είχα κάνει κάτι παρόμοιο και στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής τον Μάιο στην οποία βρέθηκε και ο Στρατηγός ο οποίος ζήτησε να με τιμήσει στο γραφείο του», όπως τονίζει αναφορικά με τις εκθέσεις που έχει υποστηρίξει.

Δύο τα καινούργια έργα: Θερισμός & Ηλιοτρόπια

«Έργα μου εκτίθενται σε όλο τον κόσμο και πάρα πολύς κόσμος μου λέει ότι αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού. Είμαι ικανοποιημένος που δεν χειροκροτούν μόνο την προσπάθειά μου που είναι πολύ σημαντική, αλλά και το αποτέλεσμα της δουλειάς μου κάτι το οποίο αναμφίβολα μου δίνει κουράγιο, δύναμη για να συνεχίσω. Σήμερα τα καινούργια μου έργα είναι δύο, ο θερισμός και τα ηλιοτρόπια. Ας έρθει λοιπόν ο κόσμος της Ξάνθης να επισκεφθεί αυτή την όμορφη αίθουσα», σημειώνει καταληκτικά.


Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 -13:00 και 17:30 – 20:30 και Σάββατο 09:00 – 13:00

Τοποθεσία: Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Β. Λάσκαρης / «Η στήριξη του σύγχρονου πολιτισμού θα πρέπει να είναι πολιτική επιλογή»

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Λάσκαρης μιλάει στο «Ε» για το έργο «Η μάνα αυτουνού…Έλλη Ζάχου Ταχτ…