Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτιση (Δ.Ι.Ε.Κ.) Ξάνθης πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτιση (Δ.Ι.Ε.Κ.) Ξάνθης πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό

0

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, πλαισιωμένος από κληρικούς της Μητρόπολης, τέλεσε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00 τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σπουδαστικής χρονιάς στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτιση (Δ.Ι.Ε.Κ.) Ξάνθης.

Μετά την τελετή ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή εκπαιδευτική χρονιά. Στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες ευχήθηκε να κατακτήσουν τη γνώση που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους αποκατάσταση, ενώ στους εκπαιδευτές, στις εκπαιδεύτριες και στη διοίκηση του Δ.Ι.Ε.Κ. ευχήθηκε να έχουν δύναμη και υπομονή στο έργο τους.  Στη συνέχεια, η διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης, κα Ζαφειρούλα Κοτσάκη, τόνισε ότι είναι τιμή και χαρά η παρουσία και οι ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος στην τελετή και ευχήθηκε με τη σειρά της, υγεία και πρόοδο για τη νέα σπουδαστική χρονιά.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όχι λιγότερο από 14 ευρώ το αρνί στο τσιγκέλι του κρεοπωλείου

«Τσιμπημένο» κατά ένα ευρώ τουλάχιστον από πέρυσι – Τρίβουν τα χέρια τους φέτος οι π…