Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

0

 Στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα στη Βουλή με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη

Στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα στη Βουλή με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, υπήρξε η εξής στιχομυθία των δύο μπροστά στις κάμερες:

Φάμελλος: Μεγάλη μου τιμή να σας καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγής πολιτικής, θερμά συγχαρητήρια, η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε.

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ, Σωκράτη, και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της Κ.Ο. πάντα για το καλό του τόπου.

Φάμελλος: Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα.

Κασσελάκης: Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους.

Οι πρώτες κινήσεις και η ομάδα κρούσης του νέου προέδρου

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε πως ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, που είναι πολύ κοντινό πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, θα αναλάβει διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του. Χρέη εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς τις επόμενες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, οι επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει και σίγουρα ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο σύμβουλός του για τα αμυντικά θέματα. Η Θεοδώρα Τζάκρη είτε θα παραμείνει στη θέση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου είτε θα αναβαθμιστεί σε γραμματέα της Κ.Ο. Σημαντικό ρόλο, με αυξημένες αρμοδιότητες στη Βουλή, αναμένεται να έχει και ο Παύλος Πολάκης, που τον στήριξε από την αρχή των εκλογών.

Ρόλο αναμένεται να έχει η Ρένα Δούρου, αλλά και ο Πέτρος Παππάς, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά ο κ. Κασσελάκης. Η παρουσία της Αθηνάς Λινού στα επινίκια της Κυριακής φουντώνει τα σενάρια πως και εκείνη θα αναλάβει κάποιον τομέα ευθύνης. Στο επικοινωνιακό επιτελείο του αναμένεται να παραμείνει ο ακτιβιστής Βαγγέλης Σκούφας, καθώς και ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης. Επαφές με τον Στέφανο Κασσελάκη έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου Νικόλας Φαραντούρης, ενώ τον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αποκλείεται να αναλάβει ο Βασίλης Κόκκαλης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…