Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γεωργιάδης: Δεν χρειάζεται κανένας ταυτότητα με τσιπάκι για να σε παρακολουθήσει

Γεωργιάδης: Δεν χρειάζεται κανένας ταυτότητα με τσιπάκι για να σε παρακολουθήσει

0

Ο υπουργός Εργασίας παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει υποστηρίξει και ο ίδιος τέτοιες απόψεις

Μήνυμα σε όσους αντιδρούν στις νέες ταυτότητες, που έρχονται από Σεπτέμβριο, και πιστεύουν ότι θα έχουν τσιπάκι και θα παρακολουθούνται οι πολίτες, έστειλε ο ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

«Κατά το παρελθόν στα νεανικά μου χρόνια έχω πει διάφορα τέτοια και θέλω να μιλήσω με ειλικρίνεια. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν smartphones και δεν ξέραμε πως δουλεύει η τεχνολογία και αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο της ευθύνης», είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Λένε ότι δεν θέλουν να πάρουν τις νέες ταυτότητες, γιατί θα έχουν τσιπάκια και θα τους παρακολουθούν. Ερώτηση: Εάν θέλει κάποιος να σε παρακολουθήσει χρειάζεται να βγάλεις ταυτότητα;» ανέφερε ο υπουργός.

Όπως εξήγησε οι παρακολουθήσεις μπορούν να γίνουν και μέσω των smartphones, τα οποία προβάλλουν εξατομικευμένες διαφημίσεις σε κάθε χρήστη, αλλά όχι μέσω της ψηφιακής ταυτότητας.

«Ξαναλέω με σεβασμό σε όσους πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα να το σκεφτούν ψύχραιμα και λογικά. Στον σύγχρονο κόσμο δεν χρειάζεται κανένας ταυτότητα με τσιπάκι για να σε παρακολουθήσει» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…