Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ευθύνες για μείωση πτήσεων Αθήνα – Καβάλα – Αθήνα επιρρίπτει η Περιφερειακή Σύνθεση σε Μέτιο

Ευθύνες για μείωση πτήσεων Αθήνα – Καβάλα – Αθήνα επιρρίπτει η Περιφερειακή Σύνθεση σε Μέτιο

0

Μιλά για υποβάθμιση του αεροδρομίου Καβάλας και επισημαίνει πως η κατάσταση θα αλλάξει στις 8 Οκτωβρίου με τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Περιφερειακή Σύνθεση επισημαίνει πως από τον τοπικό τύπο της Καβάλας πληροφορήθηκε με πικρία ότι η Aegean περιόρισε εκ νέου τις πτήσεις Αθήνα – Καβάλα – Αθήνα. Επιπλέον, κάνει λόγο για «μισθοφόρους» του κ. Μέτιου τονίζοντας: «όταν είχαν αυξηθεί κατά δύο, προσωρινά, τα δρομολόγια είχαν σπεύσει να κάνουν δηλώσεις επιχαίροντας και καμαρώνοντας για την ‘’επιτυχία τους’’. Τώρα που οι πτήσεις περιορίσθηκαν επικρατεί σιγή από την πλευρά τους. Ούτε οι Αντιπεριφερειάρχες, ούτε οι σύμβουλοι, ούτε τα διάφορα παπαγαλάκια είπαν κάτι».

Επιπροσθέτως, μιλά για υποβάθμιση του αεροδρομίου Καβάλας εν μέσω της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου υπογραμμίζοντας συνάμα πως εξυπηρετεί όλη την δυτική πλευρά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Και προσθέτει: «Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες και οι επισκέπτες όλης αυτής της περιοχής θα είναι υποχρεωμένοι όλο και πιο συχνά να ‘’τρέχουν’’ στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Αλεξανδρούπολης ξοδεύοντας χρόνο, επιπλέον χρήματα και διακινδυνεύοντας πολλές φορές στους δρόμους».

Καταλογίζει μερίδιο ευθύνης για ανεπάρκεια στον νυν Περιφερειάρχη, κ. Χρήστο Μέτιο, όπως επίσης και στους συνεργάτες του, ενώ κατηγορεί Περιφερειάρχη και συνεργάτες για «έλλειψη βούλησης» όσον αφορά περαιτέρω διεκδικήσεις, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως είναι «θεατές», «γι’ αυτό και η πορεία και η κατάταξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε όλα τα θέματα είναι σταθερή: η Περιφέρειά μας, εξαιτίας του κ. Μέτιου και των συνεργατών του, βρίσκεται πάντα στις τελευταίες θέσεις ως αποτέλεσμα της νοοτροπίας που τους χαρακτηρίζει», όπως υποστηρίζει.

Τέλος, συμπληρώνει: «Η υπόσχεση μας, ως Περιφερειακή Σύνθεση είναι μία: Με την ψήφο των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η κατάσταση αυτή θα αλλάξει στις 8 Οκτωβρίου. Από τότε και στο εξής, η διοίκηση της Περιφέρειάς μας θα διεκδικεί σε όλα τα θέματα και δεν θα επαναπαύεται στην είσπραξη των μισθών και σε κενά ουσίας Δελτία Τύπου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΜΘ: Αναλυτικό πρόγραμμα εορτασμού των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού

Η ροή της εκδήλωσης την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία…